Χατζηφωτίου: Μα είναι δυνατόν; Να, κάθεται απέναντι σου μια ωραία γυναίκα και εσύ να είσαι κολλημένος με το κινητό;

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ξεσπαθώνει για το φλερτ που δεν γίνεται πια, για την ενασχόληση με τα κινητά, αλλά και την εποχή των σελέμπριτι
Ενημερώθηκε: 09/08/18 - 20:07

Αναμφισβήτητα στα νιάτα του πέρασαν πολλές όμορφες τουλάχιστον γυναίκες.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ξεσπαθώνει για το φλερτ που δεν γίνεται σήμερα, για την ενασχόληση με τα κινητά, αλλά και την ανεξέλεγκτη εποχή των σελέμπριτι, μιλώντας με τον δικό του τρόπο. 

«Εκνευρίζομαι όταν βλέπω έξω παρέες να μη φλερτάρουν, αλλά να ασχολούνται με το κινητό τους. Μα είναι δυνατόν; Να, κάθεται απέναντι σου μια ωραία γυναίκα και εσύ να είσαι κολλημένος με το κινητό; Άλλο βέβαια η μαγεία του φλερτ, κι άλλο ο έρωτας. Θεωρώ όμως πιο σημαντική τη φιλία. Πολλές φορές ένας έρωτας μπορεί να σου μαυρίσει την ψυχή, και εγώ, να σας πω την αλήθεια, δεν ήθελα να στενοχωριέμαι», λέει, ενώ για όλα αυτά που βλέπει γύρω του, στην εποχή των σελέμπριτι και των influencers αναρωτιέται:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

«Τι είναι αυτό πάλι; Ξέρεις από τι υποφέρουν οι Έλληνες; Από την ανωνυμία!» είπε στο Down Town ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του ήταν όλες καλλονές. Διάσημα μοντέλα της εποχής από το Παρίσι και την Αμερική έως το φλερτ με τη Μελίνα Μερκούρη που κατέληξε σε μεγάλη φιλία χρόνων, τη σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ, την Άννα Φόνσου, τη Μιμή Ντενίση, την booker μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου έως τους πέντε γάμους, ο Ζάχος Χατζηφωτίου καταλήγει ότι στον έρωτα δεν υπήρξε ποτέ μαραθωνοδρόμος: «Μάλλον κούρσες ταχύτητας έκανα»