Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστή αποβολή που κανείς μας δεν ήξερε! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστή αποβολή που κανείς μας δεν ήξερε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 15/12/21 - 21:11

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που έχασε το μωρό της και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της κύησης. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είχε μιλήσει και στο παρελθόν για το εν λόγω γεγονός.

«Άκου, έχω πενθήσει γι’ άλλα πράγματα. Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και το συζητάω γιατί είναι γνωστό και είναι πολλά χρόνια πριν. Ήταν πολύ θλιβερό για εμένα, θυμάμαι και τη μέρα, ήταν Αγίου Βαλεντίνου. Κι όμως πήγα στο νοσοκομείο δίπλα, στα πλατό τότε του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι. Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα πραγματικά. Αλλά έπρεπε να είμαι εκεί.

Δε μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον, γιατί κανείς δεν ήξερε τι μου συμβαίνει, ούτε καν ότι ήμουν έγκυος. Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Φαντάζομαι ότι θα μου ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν με ρωτάγανε όλοι τι έχω. Εγώ τώρα σαν χαρακτήρας. Ο κάθε άνθρωπος είναι αλλιώς. Ίσως γι’ αυτό και δε μοιραζόμουν πράγματα για εγκυμοσύνες, ειδικά, όταν αισθανόμουν ότι μάλλον είμαστε σε έναν πιο ασφαλή δρόμο γιατί φοβόμουν. Εγώ. Άλλος μπορεί να νιώθει καλύτερα όταν το συζητάει…Μπορεί όταν το συζητάς να σε πληγώνει πιο πολύ. Να μην σε αφήνει να φύγει το μυαλό σου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ