Έξαλλη η Κατερίνα Δαλάκα: Η απάντηση για τη μαντίλα (photo)

DALAKA
Ενημερώθηκε: 24/08/19 - 18:07

Η νικήτρια του Survivor 3, Κατερίνα Δαλάκα  θύμωσε πάρα πολύ με τα σχόλια που της έκαναν κάποιοι χρήστες επειδή όταν βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη φόρεσε μαντίλα και απαθανάτισε τη στιγμή σε φωτογραφία. 

Η νικήτρια του Survivor 3, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Τουρκία και επισκέφθηκε την Αγιά Σοφιά και το Μπλε Τζαμί. Η Κατερίνα Δαλάκα θέλησε να μοιραστεί αυτές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και ανέβασε δυο φωτογραφίες της, στις οποίες τη βλέπουμε να φορά μια γαλάζια μαντίλα.

Απ’ ό,τι φάνηκε, αυτή η εμφάνιση της αθλήτριας, ενόχλησε μερικούς χρήστες του κοινωνικού μέσου δικτύωσης, οι οποίοι τη σχολίασαν γράφοντας «ντροπή» και χαρακτηρίζοντάς την «ανιστόρητη», ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν πως «λυπούνται πολύ» για την απόφασή της να φορέσει μαντίλα.

Μιλώντας στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη η Κατερίνα Δαλάκα, απάντησε και για τα σχόλια που άκουσε, όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη, φορώντας μαντήλα στο κεφάλι.

«Οποιαδήποτε χώρα και να έχω επισκεφτεί, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ανάλογα με τις θρησκείες τους. Όπως στην Ινδία και την Αφρική, έτσι και στην Τουρκία. Το ότι εγώ φόρεσα την υποχρεωτική φούστα και το μαντήλι δεν σημαίνει ότι δεν είμαι Χριστιανή ή ότι άλλαξα θρησκεία φορώντας τα υποχρεωτικά ρούχα. Την ώρα που φορούσα τα ρούχα αυτά ήμουν στην αυλή. Όταν μπήκα στην Αγιά Σοφιά δεν τα φόραγα.

Δεν στεναχωρήθηκα από τα σχόλια των ανθρώπων. Γιατί δεν έκανα κάτι λάθος και δεν πρόσβαλα κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει κάτι και το σχολιάζει. Εγώ ξέρω και τι πιστεύω και τι έχω κάνει για τη χώρα μου. Αγωνίζομαι δέκα χρόνια με την εθνική ομάδα, δεν νομίζω ότι δεν τιμάω την πατρίδα μου επειδή, όπως όλοι οι τουρίστες, φόρεσα αυτά τα ρούχα εκεί μέσα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.