Φλορίντα Πετρουτσέλι: Βάφτισε τον γιο της με νονά την Ελεονώρα Μελέτη

 
Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον σύζυγό της, Άρη Γούτο, αφού βάφτισαν στο Πόρτο Χέλι τον 16 μηνών γιο τους παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Ο μικρός πήρε το όνομα Κωνσταντίνος και νονά του ήταν η καλή της Φλορίντα Πετρουτσέλι και συνεργάτιδά της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη. Οι δύο γυναίκες αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής την Παρασκευή αναχώρησαν από την Αθηνά για το Πορτο Χέλι, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το μυστήριο. Στα social media φίλοι το

Ενημερώθηκε: 11/09/21 - 23:30

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον σύζυγό της, Άρη Γούτο, αφού βάφτισαν στο Πόρτο Χέλι τον 16 μηνών γιο τους παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Ο μικρός πήρε το όνομα Κωνσταντίνος και νονά του ήταν η καλή της Φλορίντα Πετρουτσέλι και συνεργάτιδά της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δύο γυναίκες αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής την Παρασκευή αναχώρησαν από την Αθηνά για το Πορτο Χέλι, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Στα social media φίλοι του ζευγαριού ανέβασαν φωτογραφίες και όπως μπορείτε να δείτε η περήφανη μαμά, Φλορίντα Πετρουτσέλι, επέλεξε ένα λευκό φόρεμα το οποίο συνδύασε με λευκά πέδιλα.

Από την άλλη πλευρά η νονά, Ελεονώρα Μελέτη, φόρεσε να γαλάζιο φόρεμα, το οποίο της πήγαινε απίστευτα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ