Η απάντηση του Μανώλη Μητσιά στα επικριτικά σχόλια με αφορμή τη δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους

 
Manolis Mitsias

Ενημερώθηκε: 13/06/22 - 10:30

Αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε αναφορά του Μανώλη Μητσιά στους ομοφυλόφιλους.

Ο Μανώλης Μητσιάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ανέφερε μεταξύ άλλων πως «δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλεί».

Όπως ήταν φυσικό κύμα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων κατέκλυσε τα κοινωνικά δίκτυα.

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του Αύγουστου Κορτώ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα». Ενώ σε σχόλιο στην ανάρτησή του στη συνέχεια, επεσήμανε: «Επίσης: επειδή κάποιος έχει υπέροχη φωνή δεν σημαίνει πως είναι σοφός. Έλεος με τους ντεμέκ πνευματικούς ανθρώπους και τις παντελώς άσχετες με την πραγματικότητα γνώμες τους».

Ο Μανώλης Μητσιάς μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook έσπευσε να διευκρινίσει τι εννοούσε με τα λεγόμενά του τονίζοντας κυρίως ότι απομονώθηκαν τα λόγια.

Η απάντηση του Μανώλη Μητσιά

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.

Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.

Μιλώντας γι' αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν», έγραψε ο τραγουδιστής στη δήλωσή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ