Η νέα μόδα θέλει γυναίκες χωρίς σουτιέν. Εσύ θέλεις;

Η νέα μόδα θέλει γυναίκες χωρίς σουτιέν. Εσύ θέλεις;
Ενημερώθηκε: 15/09/16 - 15:53

Η νέα μόδα που στην Αμερική έχει την τιμητική της, είναι το braless! Δεν ξέρεις τι είναι αυτό; Γυναίκες στους δρόμους κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν. Εσύ είσαι έτοιμη να κυκλοφορήσεις στο Κέντρο την επόμενη φορά χωρίς σουτιέν;

Δεν είναι μόνο η Κένταλ Τζένερ και η Μπέλλα Χαντίντ, μπορείς να το κάνεις και εσύ! Άλλωστε, τα οφέλη είναι πολλά και θα νιώθεις πιο άνετη από ποτέ!

Τα οφέλη του braless:

Μειώνει την πιθανότητα καρκίνου του μαστού. Tο να φοράς σουτιέν αυξάνει τη θερμοκρασία του ιστού του στήθους σου και συνεπώς τα επίπεδα μιας ορμόνης που ονομάζεται προλακτίνη. Και οι δύο αυτοί παράγοντες συμβάλλουν στην εμφάνιση καρκίνου.

Είναι πιο εύκολο να αναπνεύσεις. Eπιτρέπεις στους πνεύμονές σου να εισπνεύσουν με μεγαλύτερη άνεση το οξυγόνο.

Μειώνει τον πόνο. Η καθημερινή αίσθηση της μπανέλας μπορεί πολλές φορές να είναι επίπονη.

Απελευθερώνονται τα θρεπτικά συστατικά. Ο στηθόδεσμος περιορίζει το κυκλοφορικό σύστημα από το να διανείμει τα ζωτικά συστατικά για τον οργανισμό.

Βοηθά στις "δύσκολες μέρες". Ξέρεις τι συμβαίνει τις μέρες που είσαι αδιάθετη ή περιμένεις να σου έρθει περίοδος. Το πρήξιμο του στήθους φυσικά γίνεται περισσότερο ενοχλητικό όταν περιορίζεσαι σε ένα σουτιέν, οπότε είναι προτιμότερο να το βγάλεις και να μειώσεις τον πόνο.

Αυξάνει τη μελατονίνη. Το να φοράς σουτιέν μειώνει την ποσότητα της μελατονίνης που παράγει το σώμα σου. Η μελατονίνη είναι μια ορμόνη πολύ σημαντική για τη ρύθμιση και την καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού σου συστήματος, της γήρανσης και του ύπνου.

Βοηθά στον θηλασμό. Το σουτιέν κατά τη διάρκεια του θηλασμού μπορεί να προκαλέσει διόγκωση ή ευαισθησία στο στήθος.ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η μόδα του Καλοκαιριού: Τόπλες στην παραλία

H Alessandra Ambrosio χωρίς σουτιέν (ΦΩΤΟ)