Ήταν τελικά η Βίκυ Κάβουρα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αγγελικής Ηλιάδη - Γκέντσογλου; - Τι λέει η ίδια;

Ήταν τελικά η Βίκυ Κάβουρα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αγγελικής Ηλιάδη - Γκέντσογλου; - Τι λέει η ίδια;
Ενημερώθηκε: 25/04/19 - 11:31

Στους δύο τρίτος δε χωρεί έλεγε ο λαός, μα η πραγματικότητα πλέον τον διαψεύδει μιας κι όλο και συχνότερα «τρίτα» πρόσωπα «κλέβουν» τον «καλό» ή την «καλή» μας. Και σε αυτή την περίπτωση το μαλλιοτράβηγμα είναι το λιγότερο που μπορεί να συμβεί.

Βέβαια στην εποχή μας με τι social media και τα ΜΜΕ τα «φαρμακερά» ποσταρίσματα και οι δηλητηριώδεις δηλώσεις κυριαρχούν ενάντοι του παραδοσιακού μαλλιοτραβήγματος. Καμιά φορά όμως «παίρνει η μπάλα» ανθρώπους που δεν έχου ευθύνη ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται. Κάτι τέτοιο ισχυρίζεται ότι έπαθε η Βίκυ Κάβουρα το όνομα της οποίας ενεπλάκη στο χωρισμό Αγγελικής Ηλιάδης με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Χτες, η ηθοποιός απάντησε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η Βίκυ Κάβουρα η οποία έχει απαντήσει και στο παρελθόν για τις ίδιες φήμες, εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και απάντησε για το χαμό που προκλήθηκε, στάζοντας φαρμάκι για την Αγγελική Ηλιάδη.

«Τον Σάββα Γκέντσογλου τον γνωρίζω από τότε που ήταν 17 χρονών. Δουλεύει στο εξωτερικό και δεν έχουμε επαφές. Οπότε, κι επειδή είχα δει και την εκπομπή σου τότε που είχες καλεσμένη την κυρία που έχει κάνει αυτό το θέμα, δεν ξέρω για τι και πως εξυπηρετεί όλο αυτό. Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι ο αδερφός μου, που άλλαξε ξαφνικά κάπως. Ήμουν με τον αδερφό μου και κάναμε βόλτα στο Καβούρι και άλλαξαν τη φωτογραφία», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα και πρόσθεσε λίγο αργότερα:

«Ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε ένα περιοδικό, θέλοντας να της προκαλέσει κακό, γιατί εμένα μου έκανε κακό αυτό, το να φέρομαι ως ένα τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Κάνει πολύ κακό στην εικόνα μου και στην ψυχή μου γιατί η ηθική η δική μου είναι συγκεκριμένη και απαράβατη. Για να το κάνει όλο αυτό σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιο λόγο. Δεν την πήρα τηλέφωνο, ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν υπάρχω πουθενά εγώ σε όλο αυτό», κατέληξε η Βίκυ Κάβουρα.