Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το εφετείο επαύξησε την αποζημίωσή του

 
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το εφετείο επαύξησε την αποζημίωσή του

Ενημερώθηκε: 06/02/24 - 14:16

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από επτά χρόνια συνεχίζει να δίνει μάχη για να επανέλθει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται στην καθημερινότητά του.

Πρόσφατα κέρδισε το δικαστήριο και πήρε αποζημίωση και ο δικηγόρος του μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως μεγάλωσε το ποσό.

«Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα τις επαύξησε.

Αυτό είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική, καθώς και λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου.

Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανώς ότι θα υπάρχουν θέματα. Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο.

Στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα. Η οικογένειά του και ο Κωνσταντίνος στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους  επώνυμους και ανώνυμους, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα».

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ