Ματίνα Νικολάου: Μίλησε για τον 11χρονο γιο της

Ματίνα Νικολάου: Μίλησε για τον 11χρονο γιο της
Ενημερώθηκε: 11/02/19 - 11:08

Ματίνα Νικολάου: Φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, τόσο στο «Για την παρέα», όσο και στην θεατρική παράσταση «Βεβερίτσα» που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε και στον 11χρονο γιο της, Παναγιώτη. 

«Αν πραγματικά του αρέσει, τον γεμίζει και νιώθει όμορφα, μόνο χαρά θα μου έδινε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Από εκεί και πέρα, ξέρει τις δυσκολίες που υπάρχουν, γιατί προσπαθώ να του εξηγώ πόσος κόπος χρειάζεται και πόση ανασφάλεια έχει το επάγγελμά μας, με την έννοια ότι δεν ξέρεις αν στο μέλλον θα έχεις δουλειά ή αν θα κατέβει μια παράσταση. Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι που του το επικοινωνώ, όχι για να μην μπει στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά για να σκεφτεί καλύτερα την όποια απόφαση πάρει στο μέλλον. Από την άλλη, είναι πολλές φορές που λέω “Πώς γίνεται να παίρνω λεφτά για κάτι που μου αρέσει τόσο πολύ;”. Είναι μεγάλη τύχη να αισθάνεσαι ότι δεν δουλεύεις. Ο Παναγιώτης θα μεγαλώσει, θα ωριμάσει και θα έρθει η στιγμή να επιλέξει τι θέλει να κάνει. Αν και δεν τον βλέπω να ασχολείται με το θέατρο. Είναι αθλητικός τύπος», είπε η Ματίνα Νικολάου.