Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Θέμης αργοπεθαίνει

 
Ο Βίκος προσπαθεί να δηλητηριάσει τον Θέμη και ο ίδιος αργοπεθαίνει

Ενημερώθηκε: 19/06/23 - 22:08

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο». Ο Βίκος προσπαθεί να δηλητηριάσει τον Θέμη και ο ίδιος αργοπεθαίνει.

O Βίκος, στην προσπάθειά του να σκοτώσει τον Θέμη, βάζει έναν δικό του άνθρωπο, τον Φρέντι, να τον δηλητηριάσει. Ο Καστρινός αρχίζει να µην αισθάνεται καλά, αλλά δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία.

Μάλιστα, όπως θα δούμε, όταν μαθαίνει ότι τελικά ο Βίκος είναι ζωντανός, δίνει τα χέρια µε τη Ζαµάνου και της υπόσχεται ότι θα της τον φέρει νεκρό. Όμως ο Φρέντι έχει άλλα σχέδια για εκείνον, και το δηλητήριο που τον… ποτίζει αρχίζει σιγά-σιγά να έχει έντονη επίδραση στο σώμα του.

Κάποια στιγμή που ο Θέµης είναι μαζί µε τον Πέτρο δεν αισθάνεται καθόλου καλά και ξαφνικά καταρρέει. Τότε ο νεαρός σαστίζει και κάνει τα πάντα για να τον συνεφέρει. Λίγο μετά, ο άντρας ανακτά τις αισθήσεις του και παρά τις πιέσεις του γιου του αρνείται σθεναρά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι μέρες περνούν και τα συμπτώματά του είναι πια πολύ σοβαρά… Όταν ο Φρέντι ενημερώνει τον Βίκο για την πορεία του σχεδίου του, εκείνος του δίνει εντολή να προχωρήσει στη θανατηφόρα τελική δόση!

Η υγεία του Θέµη επιδεινώνεται διαρκώς και ο ίδιος αγνοεί πως αργοπεθαίνει. Λίγο μετά, κάνει κάποιες εξετάσεις και όταν ο γιατρός παίρνει τα αποτελέσματα σοκάρεται και σπεύδει να τον ενημερώσει για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ