«Ναι, ο Χάρισον Φορντ μου έριξε μια μπουνιά στο πρόσωπο»

«Ναι, ο Χάρισον Φορντ μου έριξε μια μπουνιά στο πρόσωπο»
Ενημερώθηκε: 14/12/16 - 11:45

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ως νέος πρωταγωνιστής κι ο Χάρισον Φορντ ως διαχρονικός Ντέκαρντ, βρίσκονται σ' αυτά τα γυρίσματα του «Blade Runner 2049», του σίκουελ της ταινίας «Blade Runner» του 1982 του Ρίντλεϊ Σκοτ, με τον ίδιο ως παραγωγό.

Οπως περιέγραψε ο ίδιος ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε συνέντευξή του στο GQ, το νέο «Blade Runner» περιλαμβάνει μια σκηνή όπου ο Γκόσλινγκ και ο Φορντ πιάνονται στα χέρια - και, κάπου εκεί, ο Γκόσλινγκ έφαγε μια ξώφαλτση. «Ναι, ο Χάρισον Φορντ μου έριξε μια μπουνιά στο πρόσωπο,» εξηγεί ο Γκόσλινγκ. «Ηταν κάτι σαν τελετή μύησης. Γυρίζαμε μια σκηνή όπου πέφτει ξύλο και, ξέρετε, απλώς συνέβη. Αλλά το αστείο ήταν ότι, όταν τελειώσαμε, έφεραν έναν κουβά με πάγο για το πρόσωπό μου και ο Χάρισον μ' έσπρωξε πέρα και βύθισε τη γροθιά του στον πάγο. Τον ρώτησα την επόμενη μέρα από πού πήρε την αίσθηση του χιούμορ του, από τη μητέρα ή τον πατέρα του και μου είπε, απ' το Sears, το πολυκατάστημα. Και δεν είχε πολύ χρόνο να διαλέξει, οπότε άρπαξε μία κι έφυγε.»

Ο Γκόσλινγκ μοιάζει να αντιμετώπισε ο ίδιος τον κυνισμό του Χάρισον Φορντ με χιούμορ - και με έντονα ίχνη θαυμασμού. «Ξέρετε... είναι σκληρός τύπος,» συνεχίζει ο ηθοποιός. «Εχει υπάρξει πηγή έμπνευσης για όλους - τώρα όλοι κάνουν push-ups κι ενδιαφέρονται για το σώμα τους. Μόλις συνέβη το περιστατικό, ο σκηνοθέτης μας ήρθε και μου είπε, "δες το κι έτσι, μόλις τις έφαγες απ' τον Ιντιάνα Τζόουνς!" Ο Χάρισον ήρθε λίγο αργότερα και με βρήκε, φέρνοντας ένα μπουκάλι ουίσκι και σκέφτηκα, εντάξει, το περίμενα αυτό. Εβγαλε απ' την τσέπη του ένα ποτήρι, μου το γέμισε κι έφυγε, παίρνοντας μαζί του το μπουκάλι. Οπότε θεωρώ πως αισθάνεται ότι δεν έχουμε έρθει αρκετά κοντά, για ν' αξίζω ολόκληρο το μπουκάλι. Ξέρετε, λένε ότι δε βγαίνει σε καλό να γνωρίζεις τους ήρωές σου, εγώ θα προσέθετα, "εκτός αν πρόκειται για τον Χάρισον Φορντ". Γιατί είναι ένας cool mutherfucker.»