Ναταλία Γερμανού: Άφωνη με την αποκάλυψη για τον Θάνο Καλλίρη και το 17χρονο μοντέλο! (video)

 
Ναταλία Γερμανού: Άφωνη με την αποκάλυψη για τον Θάνο Καλλίρη και το 17χρονο μοντέλο! (video)

Ενημερώθηκε: 19/05/19 - 20:10

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε ο Θάνος Καλλίρης, με την οικοδέσποινα Ναταλία Γερμανού να προχωρά σε μια αποκάλυψη που... μας άφησε άφωνους!

Ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τα όσα έγιναν χθες στον τελικό της Eurovision 2019, αφού και ο ίδιος είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό το 1987, με το συγκρότημα του τους Bang και το τραγούδι Stop.

Θάνος Καλλίρης

Η Ναταλία Γερμανού και ο υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια, αλλά έχουν παραμείνει φίλοι μετά τον χωρισμό και μεταξύ τους υπάρχει μια ιδιαίτερη χημεία.

Ναταλία Γερμανού

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έδειξαν βίντεο κλιπ του Θάνου Καλλίρηπου έχουν μέσα «καυτά» φιλιά. Τότε, ο τραγουδιστής έκανε μια αποκάλυψη που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια. Στην συνέχεια, η θυμήθηκε την Ειρήνη Σκλήβα και ένα άλλο ένα μοντέλο (Ζέτα Λογοθέτη) που έπαιξε σε βίντεο κλιπ του και μάλιστα τότε ήταν μόλις 17 χρονών. Μάλιστα, η παρουσιάστρια επειδή ζήλευε του είχε τονίσει να μην έχει φιλιά το video clip και τότε εκείνος της είχε δώσει το λόγο του πως δεν θα συμβεί.

Δείτε πως αντέδρασε η Ναταλία Γερμανού μόλις είδε το βίντεο κλιπ: