Νέος άνδρας στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση - Έξαλλος ο Αλβάρο

 
Νέος άνδρας στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση - Έξαλλος ο Αλβάρο

Ενημερώθηκε: 12/05/17 - 12:53

Νέα σελίδα στη ζωή της γυρίζει η Αθηνά Ωνάση, η οποία κυκοφορεί με νέο άνδρα στο πλευρό της και κάνει έξαλλο τον πρώην της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

διαζυγίου.

Η Αθηνά φαίνεται πως βρήκε νέο έρωτα μετά τον χωρισμό της από τον πρώην συζυγό της, ο οποίος ήταν αυτός που κατέβαλλε την αίτηση

Η «χρυσή» κληρονόμος κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το νέο ερωτά της.

Το ειδύλλιο, που βρίσκεται ακόμη στα πρώτα του βήματα, γνωρίζουν ελάχιστα πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος της Αθηνάς Ωνάση και κάποιοι πολύ στενοί συνεργάτες της.

Σύμφωνα με το Λοιπόν, η Αθηνά εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε σχέση με έναν Ιταλό εκατομμυριούχο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμος και αθλητικός τύπος.

Αν και του αρέσει πολύ η ιππασία, ασχολείται με το σπορ αυτό καθαρά από χόμπι, όπως και με το τένις.

Η έδρα του είναι το Μιλάνο και συμφωνά με τις φήμες που κυκλοφορούν στα πηγαδάκια του διεθνούς jet set γνωρίστηκε με την Αθηνά Ωνάση πριν από μερικούς μήνες σε φιλανθρωπικό γκαλά.

Μετά από κάποιες πρώτες αναγνωριστικές εξόδους οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σχέση και πλέον μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Ιταλίας και Βελγίου.

Αλβάρο

Η νέα σχέση της Αθηνάς φαίνεται πως έχει ενοχλήσει τον , ο οποίος σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, με κάθε ευκαιρεία σχολιάζει αρνητικά την πρώην σύζυγο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε το ιλιγγιώδες ποσό που ζητά ο Αλβάρο από την Αθηνά Ωνάση