Νίκη Βίσση: Όσα έζησε στο Μάτι

 
Νίκη Βίσση: Όσα έζησε στο Μάτι

Ενημερώθηκε: 10/09/18 - 17:19

Η αδερφή της Άννας Βίσση έζησε τον εφιάλτη της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική όπου κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της στο Μάτι.

Η Νίκη Βίσση βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη μαζί με την τραγουδίστρια και περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day τις δραματικές στιγμές.

«Πήρα τον άντρα μου, μου λέει «Καιγόμαστε!» και μου το κλείνει. Η φωτιά πέρασε τη Μαραθώνος σε λεπτά. Κάθε φορά που προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί τους η φωτιά έφτανε όλο και πιο κάτω. Έμαθα ότι το σπίτι μου καίγεται από την κουμπάρα μου, η οποία άφησε κατά λάθος ανοιχτό το τηλέφωνο και φώναζε ότι καίγεται το σπίτι του Μπούφη. Δεν μπορείς να φανταστείς αυτή την αγωνία αν έφυγαν τα παιδιά, αν έφυγε ο άντρας μου. Ευτυχώς που πήγαν προς τη Νέα Μάκρη, έτσι σώθηκαν», είπε αρχικά η Νίκη Βίσση.

«Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Ζω μια απώλεια, θρηνώ όλες αυτές τις αναμνήσεις όλων αυτών των ετών. Δεν μπόρεσα να κρατήσω τίποτα, ούτε ένα βίντεο των παιδιών μου. Νιώθω ότι μου έχουν βιάσει την ψυχή. Τίποτα δεν μας έμεινε. Ευτυχώς υπάρχουν οι αδερφές μου, έχω διαπιστώσει ποιοι είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι και ποιοι όχι. Μου έχει μείνει ένα δωματιάκι, μια αποθήκη στον κήπο που την έχω φτιάξει λίγο για να μπορέσω να μείνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.