Ο Γεωργουσόπουλος πήρε θέση υπέρ του Σεφερλή

Ο Γεωργουσόπουλος πήρε θέση υπέρ του Σεφερλή
Ενημερώθηκε: 03/12/18 - 13:54

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή στην κόντρα με την Έλενα Ακρίτα πήρε ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Μιλώντας στην Espresso  δηλώνει ο κ. Γεωργουσόπουλος αναφέρει ότι είναι «ο τελευταίος των μεγάλων» προσθέτοντας πως: «Εγώ την άποψή μου για τον Μάρκο την έχω πει και την υποστηρίζω ακράδαντα και σήμερα: τον θεωρώ πολύ μεγάλο κωμικό, πολύ σπουδαίο κειμενογράφο, σπουδαίο λογοπλάστη».

Σε ότι αφορά την κόντρα με την Έλενα Ακρίτα ο κριτικός τους θεάτρου είπε: «Να απαντήσω τι λέει η κυρία Ακρίτα; Όχι! Δεν τον έχει δει, όπως και κανένας από αυτούς που τον κρίνουν, σας πληροφορώ. Δεν έχουν πάει ποτέ στο Δελφινάριο».

Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με τη φράση «ήθος του trash» ο Κώστας Γεωργουσόπουλος απαντά: «Σε καμία περίπτωση το ήθος αυτού του ανθρώπου δεν είναι τέτοιο. Απλά, ξαναλέω, δεν τον έχουν δει τον Μάρκο και γράφουν. Καταρχήν ο άνθρωπος αυτός δεν βωμολοχεί. Αφήνει υπονοούμενα, υπαινιγμούς σεξουαλικούς. Και πού δεν γίνεται πλέον αυτό; Το κοινό του εξάλλου είναι γιαγιάδες και παιδιά. Είναι δυνατόν να είσαι πατέρας και να βωμολοχείς για να προκαλέσεις γέλιο; Εν κατακλείδι, νομίζω πως δεν ξέρουν τι είναι trash και είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν τον έχουν δεο στο θέατρο. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτά τα θέματα. Να πάνε να τον δουν και μετά να κρίνουν».

 «Όλο αυτό δεν είναι κριτική. Μην μπερδεύουμε την κριτική με οποιοδήποτε δημοσιογραφικό σχόλιο. Η κριτική έχει άλλο ύφος και είναι εντελώς διαφορετικό λογοτεχνικό είδος», τόνισε για το κείμενο της Έλενας Ακρίτα.