Ο Γρ. Αρναούτογλου στις ΗΠΑ συνάντησε διάσιμο σεφ και μίλησαν και για κοκορέτσι... (ΦΩΤΟ)

Ο γρ. Αρναούτογλου στις ΗΠΑ συνάντησε διάσιμο σεφ και μίλησαν και για κοκορέτσι... (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 30/08/19 - 10:26

Στις ΗΠΑ βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Περνά καλά, το απολαμβάνει, συναντά ανθρώπους και ποστάρει. Μεταξύ άλλων ανέβασε μια άλλη φωτογραφία που οι λάτρεις της μαγειρικής και των ταξιδιών σίγουρα θα ζηλέψουν. Μια φωτογραφία από τη συνάντηση με ένα διάσημο σεφ, με τον οποίο μίλησαν ακόμη και για το κοκορέτσι.

Ο γνωστός παρουσιαστής συνάντησε τον Άντριου Ζίμερν, τον σεφ που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και δοκιμάζει τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερα φαγητά που μπορεί να βρει και τα παρουσιάζει μέσα από την διάσημη εκπομπή του «Bizzare Foods». Φυσικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φωτογραφήθηκε μαζί του ενώ αποκάλυψε πως ο διάσημος σεφ του είπε πως γνωρίζει το κοκορέτσι. 

Αρναούτογλου

 Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγραψε: «❗️❗️ANDREW ZIMMERN τόν συνάντησα στην Νέα Υόρκη και τα είπαμε για την Ελλάδα, μου είπε για το κοκορέτσι και ανταλλάξαμε απόψεις, ένας υπέροχος ταλαντούχος τύπος που ταξιδεύει με το TRAVEL CHANNEL όλο τον κόσμο και δοκιμάζει τα πάντα... ο Andrew είναι chef..restaurateur,culinary expert, tv personality, radio personality ,, γενικά είναι Φοβερός❗️❗️❗️».