Ο... Μέγας Αλέξανδρος τρώει μεξικάνικο! (ΦΩΤΟ)

 
Ο... Μέγα Αλέξανδρος τρώει μεξικάνικο! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 08/11/17 - 10:10

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικό Κόσμος» ο... Μέγας αλέξανδρος - Μέμος Μπεγνήςβρέθηκε στο πάρτι για τα εγκαίνια του νέου μεξικάνικου εστιατορίου στο κέμτρο της Αθήνας, μαζί με φίλους και συνάδελφους ηθοποιούς, όπως ο Αντώνης Λουδάρος και η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράσταση ακολουθεί κατά πόδας την πορεία του από τα δεκαπέντε του χρόνια μέχρι το τέλος, αναδεικνύοντας όλα τα πρόσωπα, τα περιστατικά, τους μύθους και τους θρύλους που σχετίζονται με το πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

ω

Μία ακόμα έμπνευση των Γιάννη Μωράκη – Γιώργου Μελισσάρη – Αλεξάνδρας Δράκου, δανείστηκε το όνομα του από την συνοικία του Μεξικού, COYOACAN, όπου έζησε και δημιούργησε η μεγάλη artist Frida Kahlo.

λ

Ο μοναδικός συνδυασμός δωματίων με art gallery και το μεγάλο εύρος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων δίνουν μια alternative νότα με ακρογωνιαίο λιθο ένα experimental bar lab όπου το πάθος και η αγάπη συνεργάζονται για το αποτέλεσμα των cocktail υπό την επίβλεψη του Σπύρου Κερκύρα και της ομάδας του Bar Solutions, ενώ όπως είναι φυσικό το μεξικάνικο φαγητό είναι Must!

λ
κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μέμος Μπεγνής θα «παίξει» τον Μέγα Αλέξανδρο!