Οι «9 1/2 εβδομάδες» της Ιγγλέζου

Οι «9 1/2 εβδομάδες» της Ιγγλέζου
Ενημερώθηκε: 21/06/18 - 14:28

Oταν η Κιμ Μπάσιντζερ στις «9 1/2 εβδομάδες» και η Τζούλια Αλεξανδράτου στην πρώτη ταινία της συναντήθηκαν σε ένα παράλληλο σύμπαν, δημιουργήθηκε το βίντεο του Mykonos Live TV, στο οποίο η Ασημίνα Ιγγλέζου «δίνει πόνο» σε μια ξαπλώστρα στη Μύκονο! 

1

Παγάκια, σαμπάνια, στρινγκ μαγιό, θάλασσα. Ολα τα πιθανά μέσα σε μια γενναία προσπάθεια της μοντέλας να νιώσει υγρή! Να σβήσει με τα παγάκια την κάψα της, που προήλθε και από τη ζέστη, αλλά και από το «καυτό» attitude της, βεβαίως βεβαίως!

2

Γιατί δεν είναι μικρό πράγμα, παιδιά, να είσαι φλογερή σαν ηφαίστειο και κολασμένα σέξι, και να έχει και 30 βαθμούς... Δεν το διαχειρίζεται η κοπέλα! Κι ο οπερατέρ, όμως, αντί να πάρει έναν κουβά με κρύο νερό για να της τον πετάξει και να τη δροσίσει, καθόταν και την τραβούσε με την κάμερα.

3

Και να οι πόζες με το στήθος και τους γλουτούς σε πρώτο πλάνο κοντινό, και να οι βουτιές, και να τα παγάκια να λιώνουν αργά και βασανιστικά στα επίμαχα σημεία... Αλλά η Ασημίνα... κυρία! Ούτε «κιχ» δεν έβγαλε! «Ζεσταίνομαι» σου λέει. «Φαίνεται... Δεν χρειάζεται να βογκάω κιόλας!»

Πηγή: Espresso