Σκληρή επίθεση: "Απερίγραπτη μ@@@@@α, ο Μαρκουλάκης καμώνεται ότι παίζει και ο Κουρής αυτιστικός"

Σκληρή επίθεση: "Απερίγραπτη μ@@@@@α, ο Μαρκουλάκης καμώνεται ότι παίζει και ο Κουρής αυτιστικός"
Ενημερώθηκε: 20/07/16 - 11:45

Σε μια σκληρή επίθεση προχώρησε ο Γεράσιμος Γεννατάς μέσα από τον λογαριασμό στο facebook. Στο στόχαστρο του ηθοποιού μπήκαν οι συνάδελφοί του Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Νίκος Κουρής, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην «Ορέστεια» του Αισχύλου.

Την «Ορέστεια» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά, παρακολούθησε ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς, το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά. Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, ο ηθοποιός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, άσκησε σκληρή κριτική στους δύο πρωταγωνιστές, στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που ενσαρκώνει τον Ορέστη και στον Νίκο Κουρή που κρατάει τον ρόλο του Αγαμέμνονα και του Τροφού.

«Ήμουν πριν από λίγο στην ανατολική Τάφρο στα Χανιά .. έβλεπα Ορέστεια ... δε ντρέπεστε ρε μ&%ς να μας δειχνετε αυτη την απερίγραπτη μ*&^α,κόπου ο Μαρκουλάκης βάζει κάτι γυαλιά κ καμώνεται ότι κατι παίζει, ο Κουρής είναι στον αυτισμό του και δεν μπορεί να φραζάρει φωνήεντα και σύμφωνα μαζί και lifo και athens voice μας λένε οτι πρόκειται για μεγαλη παράσταση ... ουστ κοπρόσκυλα του Χουβαρδά ... δεν πάει άλλο πια ...», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Και μια άγρια κόντρα μόλις άρχισε...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Και οι κόντρες συνεχίζονται: Έλενα Ακρίτα Vs Έλλης Στάη

Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την νίκη του Λέοντα στο X Factor! (BINTEO)