Στα δικαστήρια ο Βασίλης Τερλέγκας από την πρώην σύντροφό του

Και τι δεν αναφέρει η πρώην σύντροφος του Βασίλη Τερλέγκα για την κοινή τους ζωή..
Ενημερώθηκε: 14/04/19 - 18:56

Στα δικαστήρια ο Βασίλης Τερλέγκας με την πρώην σύντροφό του, με την τελευταία να εκτοξεύει απίστευτα πράγματα σε βάρος του λαϊκού τραγουδιστή.

Η γυναίκα ζητά χρηματική ικανοποίηση συνολικού ύψους 20.236 ευρώ, λόγω ηθικής βλάβης, αλλά δεν σταματά εκεί, καθώς αποκαλύπτει απίστευτα πράγματα από την κοινή τους ζωή με τον Βασίλη Τερλέγκα, για όσο ήταν ζευγάρι.

Σύμφωνα με το  news247.gr η πρώην σύντροφος κατηγορεί ότι ο Βασίλης Τερλέγκας δανείστηκε και δεν γύρισε ποτέ περίπου 10.000 ευρώ μόνο για τον καλλωπισμό του.Επίσης αναφέρει ότι παρά το   ιδιαίτερο υψηλό μηνιαίο εισόδημα από τις εμφανίσεις του σε κέντρα των Αθηνών και της επαρχίας, ξόδευε μόνος του τα χρήματα και έτσι στην σύντροφό του έμεναν να πληρώνει από το μισθό της πάγια μηνιαία έξοδα όπως ενδύματα, υποδήματα, τραπεζικές οφειλές και άλλα, όλα για τον καλλιτέχνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Αποτέλεσμα ήταν να συνάψουν άτυπες συμβάσεις άτοκων δανείων συνολικού ύψους 10.236 ευρώ «προς κάλυψη των τρεχουσών αναγκών του, στις οποίες περιλαμβανόταν η εξειδικευμένη ένδυση και η καλλιτεχνική προβολή του.

Μάλιστα, στο δικόγραφο καταγράφονται αναλυτικά ποσά χιλιάδων ευρώ που χρεώθηκαν σε πιστωτική της κάρτα για ρούχα, παπούτσια, για την επισκευή του αυτοκινήτου του, για τουριστικές υπηρεσίες, αλλά και για την εξόφληση δόσεων του προσωπικού δανείου του τραγουδιστή.

Όταν τελικά, η σχέση έλαβε τέλος το Μάιο του 2008, ο τραγουδιστής έκανε πως δεν την ήξερε!

Έτσι η γυναίκα προχώρησε σε εξώδικη πρόσκληση, εκείνος δεν ανταποκρίθηκε και η συνέχεια θα δοθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.