Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης κάνει spoiler για τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης κάνει spoiler για τον Δούκα
Ενημερώθηκε: 17/02/20 - 22:15

Ο Δούκας Σεβαστός -κατά κόσμον Λεωνίδας Κακούρης- μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» για την εντυπωσιακή επιτυχία της σειράς, «Άγριες Μέλισσες» και έδωσε στοιχεία για την έκβαση της σειράς.
 

«Θα αντιληφθώ πως υπάρχει ένας έρωτας ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη. Θα το δω, θα το καταλάβω και θα αντιδράσω ανάλογα», είναι στην Χριστίνα Κοχλατζή ο Λεωνίδας Κακούρης και αναφέρθηκε στη στάση που θα κρατήσει ο ήρωας που υποδύεται στα επόμενα επεισόδια.

«Ο Δούκας θα αντιδράσει με πολύ σκληρό τρόπο. Είναι πολύ σκληρός, γενικότερα, γιατί και ο ίδιος έχει υποστεί την ίδια σωματική βία. Γίνονται πολλές σχέσεις στην ιστορία και υπάρχει μια μικρή συμπίκνωση μέσα στο χωριό. Φαντάζομαι πως για να μπορεί η σειρά να κρατάει το ενδιαφέρον θα πρέπει να γίνονται πράγματα. Αν βλέπουμε την Ελένη να ταϊζει τις κότες, τη Δρόσω να μαζεύει τις ελιές και τον Δούκα να δουλεύει στις επιχειρήσεις του, νομίζω πως δεν θα το έβλεπε κανείς», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λεωνίδας Κακούρης. Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση ο Δούκας να λυγίσει στα επόμενα επεισόδια και με τι θα μπορούσε ενδεχομένως να σπάσει, ο ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι πάντα στην κορυφή και πάντα να επιπλέει. Κάποια στιγμή θα συμβεί κάτι, δεν είναι και λίγα αυτά που έχει κάνει… Ίσως το πιο σκληρό να είναι αυτό. Να έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο τον εαυτό του και τις πράξεις του».