Άγριες μέλισσες spoiler: O άνθρωπος που μπάινει στη σειρά και ανατρέπει τα πάντα

Άγριες μέλισσες spoiler: O άνθρωπος που μπάινει στη σειρά και ανατρέπει τα πάντα
Ενημερώθηκε: 01/04/20 - 13:50

Άγριες μέλισσες: Τα γυρίσματα της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 έχουν διακοπεί λόγω του κοροναϊού, όμως το σενάριο έχει προχωρήσει αρκετά και τα spoiler που κυκλοφορούν κάνουν τους τηλεθεατές περισσότερο ανυπόμονους για την επιστροφή των καθημερινών επεισοδίων. 

Όπως αναφέρει TV ΕΘΝΟΣ η άφιξη στο χωριό ενός υφασματέμπορα θα ανατρέψει πολλά στη βασική ιστορία της σειράς. Ο λόγος για τον Ιορδάνη, τον άνθρωπο που προμηθεύει το μαγαζί της Ρίζως. Πρόκειται για  έναν δυναμικό άνδρα ο οποίος βλέπει τη Δρόσω γοητεύεται. Σύμφωνα με τα spoiler και εκείνη όμως δεν μένει αδιάφορη και όλα αλλάζουν.

Ο Ιορδάνης χωρίς να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη τής εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά του. Η Δρόσω είναι κάπως απόμακρη και ο νεαρός άνδρας απορεί. Όμως τελικά η μικρή Σταμίρη αποφασίζει να του πει την αλήθεια, πως είναι έγκυος από έναν άλλο άνδρα. Κι εκεί έρχεται η μεγάλη έκπληξη.

Ο Ιορδάνης όχι μόνο της λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και φυσικά με αυτό τον τρόπο το παιδί αποκτά πατέρα. Μάλιστα, θα δούμε να εμπλέκεται και η Ελένη, καθώς ο υφασματέμπορας της λέει τις προθέσεις του και εκείνη συμφωνεί απόλυτα με το συγκεκριμένο σχέδιο.

Θα είναι άραγε ο Ιορδάνης ο άνδρας που θα τινάξει το ύπουλο σχέδιο της Μυρσίνης στον αέρα; Και αν όλο αυτό το σχέδιο φτάσει στα αφτιά της Μυρσίνης και της Ασημίνας, πώς θα αντιδράσουν οι δύο γυναίκες, αλλά κυρίως ο πατέρας του παιδιού, ο Νικηφόρος;