Άγριες μέλισσες (spoiler): Ο Κωνσταντής ικετεύει την Δρόσω να γυρίσει κοντά του

Άγριες μέλισσες (spoiler): Ο Κωνσταντής ικετεύει την Δρόσω να γυρίσει κοντά του
Ενημερώθηκε: 23/06/21 - 13:42

Άγριες μέλισσες (spoiler): Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες έρχεται και ο Κωνσταντής με την Δρόσω κοιτάζουν να κλείσουν οριστικά τους ανοιχτούς τους λογαριασμούς. Θα είναι ξανά μαζί ή θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους; Οι μεγάλες αποκαλύψεις από το παρελθόν κατάφεραν να “μολύνουν” το όμορφο παραμύθι τους.

Όπως αναφέρει το Youfly πράγματι, ο φόνος του Σέργιου, ο Γιάννος, αλλά και η δηλητηρίαση του Γιώργη απέδειξαν πως τα χέρια τους είναι λερωμένα με αίμα. Τα χέρια τα δικά τους, αλλά και των οικογενειών τους. Η μέρα που θα ξημερώσει στο Διαφάνι θα είναι διαφορετική από όσες έχουμε δει. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα είναι χωριστά. Όχι, όμως, για πολύ.

Ράκος ο Κωνσταντής

 

Όλοι προσπαθούν να φτιάξουν από την αρχή τη ζωή τους. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος ζουν στη Λάρισα, έχοντας τη δική τους μικρή επιχείρηση. Οι αδελφές Σταμίρη μεγαλώνουν τον μικρό Σέργιο, θερίζοντας παράλληλα τα νέα τους χωράφια. Όλα κυλούν όμορφα, όχι, όμως, για όλους. Η Δρόσω προσπαθεί να ενώσει τα σπασμένα της κομμάτια.

Από την άλλη, ο Κωνσταντής την σκέφτεται καθημερινά. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα είναι χωριστά στις Άγριες Μέλισσες, μέχρι ο τρίτος κύκλος να φέρει την μεγάλη ανατροπή. Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, ένας νεαρός θα προσεγγίσει την Δρόσω. Εκείνη, θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Άλλωστε της αξίζει.

Ο Κωνσταντής, όμως, θα ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη. Με βάση το TiVi, θα κάνει τα πάντα για να την διεκδικήσει ξανά. Μόλις αντιληφθεί πως την χάνει οριστικά, θα πανικοβληθεί. Θα την προσεγγίσει, θα την ικετεύσει για μία ακόμη ευκαιρία. Για εκείνον τίποτα δεν έχει σβηστεί. Η αγάπη τους μπορεί να τα νικήσει όλα.

Βέβαια, η Δρόσω δε θα έχει την ίδια γνώμη. Το παρελθόν συνεχίζει να της τσακίζει τα σωθικά. Μπορούν όλα να σβηστούν μέσα σε μια στιγμή; Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα παλέψουν στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο τρίτος κύκλος να έχει πολλές στιγμές με το όμορφο αυτό ζευγάρι.