Αλέξανδρος Ρήγας: Εκθέτει τον ΣΚΑΙ με επιστολή για το Room Service Πλιζ

Αλέξανδρος Ρήγας: Εκθέτει τον ΣΚΑΙ με επιστολή για το Room Service Πλιζ
Ενημερώθηκε: 15/10/19 - 12:41

Αλέξανδρος Ρήγας: Μετά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την ματαίωση της σειράς Room Service Πλιζ o  δημιουργός, Αλέξανδρος Ρήγας αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του. 

Με μια μακροσκελή επιστολή που έστειλε στο Πρωινό ο Αλέξανδρος Ρήγας αναφέρει ότι δεν ήταν έτοιμα ούτε τα σκηνικά, ώστε να αρχίσουν τα γυρίσματα της σειράς, ενώ ο ίδιος είχε γράψει 18 επεισόδια και τα είχε παραδώσει από τον Ιούλιο. 

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν “δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι”. Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου. Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή “Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό”. Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου. Έρχεται Αύγουστος. Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά. Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά. Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς».