Ανατροπή: Τελειώνει το Τατουάζ!

Ανατροπή: Αυλαία για το Τατουάζ: Το mail που εστάλη πρόσφατα!
Ενημερώθηκε: 11/02/19 - 19:22

Ανατροπή για το αγαπημένο και πετυχημένο Τατουάζ, καθώς σταματάει από την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η τελική απόφαση πάρθηκε από την τριάδα των δημιουργών, τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου μετά από συνάντησή τους το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εthnos.gr και του δημοσιογράφου, Αλέξη Μίχα, μετά το πάρσιμο της απόφασης ο Κούλης Νικολάου επικοινώνησε αμέσως με τον Alpha και συγκεκριμένα με την διευθύντρια προγράμματος ,Λυδία Μιχαήλ, το στέλεχος του προγράμματος ,Κώστα Σούσουλα, αλλά και την υπεύθυνη μυθοπλασίας του καναλιού ,Δήμητρα Κωστοπούλου. Εν συνεχεία και για  να μην υπάρξουν διαρροές εστάλη mail

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το ''Τατουάζ'' μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί»,  αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που συνυπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.