Διορθωτικές κινήσεις στην «Ελένη»

 
Διορθωτικές κινήσεις στην «Ελένη»

Ενημερώθηκε: 12/07/23 - 10:59

Σε διορθωτικές αλλαγές τόσο προς τους συνεργάτες όσο και προς το περιεχόμενο θα προχωρήσει η Ελένη Μενεγάκη την επόμενη σεζόν η οποία είναι και η τελευταία του τρέχοντος συμβολαίου της με το Mega.

Η πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και σ’ αυτή την περίπτωση ήταν μέτρια ωστόσο από τη διαφημιστική αγορά τα νέα είναι καλά και το brand «Μενεγάκη» συνεχίζει να είναι το ισχυρότερο εν ενεργεία στη μικρή οθόνη στις δωροθεσίες και στις τοποθετήσεις προϊόντων σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.

Ο Σάββας Πούμπουρας αποχώρησε και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν θα υπάρξει νέος μέλος στο πάνελ. Σύμφωνα με πληροφορίες βοηθός αρχισυντάκτριας στη θέση της Δέσποινας Τσώκου που παραιτήθηκε για να παρουσιάσει εκπομπή στο Action 24 προορίζεται να αναλάβει η Ελπίδα Αλυσανδράτου που είχε τη θέση της βοηθού αρχισυντάκτριας στο «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» της Μπέττυς Μαγγίρα.

Σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής είναι ο αρχισυντάκτης των «Παραπολιτικών» Θανάσης Φουσκίδης, ενώ επίσης σε συζητήσεις για να μετακινηθεί από το Action 24 αναλαμβάνοντας το κομμάτι του κοινωνικού ρεπορτάζ είναι η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Αθανασίου.

Στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη συνεχίζουν κανονικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Νάνσυ Νικολαϊδου.

Πηγή: Reader.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ