Ελένη Μενεγάκη: Δεν είναι προτεραιότητα το συμβόλαιό της

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είναι προτεραιότητα το συμβόλαιό της
Ενημερώθηκε: 10/04/19 - 13:10

Με σειρά προτεραιότητας θα εξεταστούν τα συμβόλαια των παρουσιαστών του ALPHA από τη διοίκηση του σταθμού που προέκυψε μετά την εξαγορά από τη Motor Oil.

Και η προτεραιότητα είναι στα συμβόλαια που λήγουν άμεσα… Στη συνέχεια θα μπουν στο τραπέζι οι δαπάνες (σε όλα τα επίπεδα) που επίσης θα περιοριστούν δραστικά, καθώς και τα υπόλοιπα λειτουργικά έξοδα που θα περάσουν – επίσης, από κόσκινο.

Μοιραία το ενδιαφέρον στρέφεται στο συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη που θεωρείται από τα υψηλότερα στο κανάλι, δεδομένου ότι των υπολοίπων, (βλ. Νικολούλη, Χατζηβασιλείου κλπ) θα αντιμετωπιστούν με τα κριτήρια της αγοράς, δηλαδή του τηλεοπτικού “χρηματιστηρίου” στην εποχή της κρίσης!

Φυσικά αντίστοιχη θα είναι η αντιμετώπιση και για την Ελένη Μενεγάκη, απλώς η βαρύτητα του συμβολαίου της, λόγω του εξαψήφιου ποσού που το συνοδεύει το καθιστά ξεχωριστό και ως εκ τούτου ειδικού χειρισμού!

Ωστόσο το θέμα δεν αναμένεται να απασχολήσει τη νέα διοίκηση του καναλιού πριν το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και ενδεχομένως ακόμη πιο μετά – ίσως, πριν τα Χριστούγεννα του 2019, αφού το συμβόλαιο της δημοφιλούς παρουσιάστριας λέγεται ότι λήγει την άνοιξη του 2020. Με άλλα λόγια δεν είναι προτεραιότητα σε αυτήν τη φάση το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη.

Πηγή: Enimerosi24