Φως στο Τούνελ: Συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Φως στο Τούνελ: Συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 10/05/20 - 15:01

Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη: Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου θα προκαλέσει η αποκάλυψη του ονόματος του ιδιοκτήτη του λευκού βαν που βρέθηκε καμένο στο Όρος Πατέρα, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου έχει ζητήσει να μάθει σε ποιόν ανήκει τον όχημα, αν έχει κλαπεί, αν ναι, αν έχει δηλωθεί η κλοπή του και πως προκλήθηκε η φωτιά, που το κατέστρεψε.

Μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσσόπουλος σε έγγραφό του, τονίζει μεταξύ άλλων:

«Ο ρόλος του καμένου αυτοκινήτου είναι σημαντικός για την συγκεκριμένη υπόθεση αφού φαίνεται σύμφωνα με την έρευνα, να μεταφέρθηκε με βαν το πτώμα του άτυχου Μάριου. Παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες και να μας απαντήσετε εγγράφως».

Η έρευνα της εκπομπή στο σημείο που βρέθηκε το καμένο βαν σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, έδειξε  ότι πρόκειται για ένα Volkswagen τύπου Transporter T4, το οποίο πριν καεί ήταν λευκό. Ο σειριακός αριθμός της μηχανής είναι 044103373D.

Volkswagen τύπου Transporter T4

 

Ο δικηγόρος σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή αναφέρθηκε και στις μαρτυρίες που δέχεται μετά την ανακοίνωση για την αμοιβή των 100.000 ευρώ. Ποσό που προσφέρει η οικογένεια σε όποιον υποδείξει το σημείο ταφής του Μάριου.

«Οι μαρτυρίες είναι ιδιαίτερες και ελέγχονται γιατί σχετίζονται με την πρώτη ομάδα του εγκέφαλου για την οποία αναμένονται διώξεις. Το ποσό της αμοιβής μπορεί να αυξηθεί αρκεί να βρεθεί με τη μαρτυρία ότι απέμεινε από τον άτυχο νέο», τόνισε ο κ. Ρουσσόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι ένα άγνωστο μυστηριώδες πρόσωπο είχεδ επικοινωνήσει με την Αγγελική Νικολούλη και της είχε πει:

«Θες να μάθεις τι έγινε εκείνη τη νύχτα με τον Μάριο; Που είναι θαμμένος; Θέλω αμοιβή και προστασία για να μιλήσω». 

 

Πλέον το Αστυνομικό Τμήμα της Μάνδρας αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ελευσίνας, καλούνται να ερευνήσουν αυτό το σοβαρό στοιχείο που εντόπισε τηλεθεάτρια του «Τούνελ».

ΠΗΓΗ: anikolouli.gr