Γιώργος Λιάγκας στον Θέμη Γεωργαντά: Πληρώνω το λάθος μου καθημερινά - Μου έλεγαν να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Λιάγκας στον Θέμη Γεωργαντά: Πληρώνω το λάθος μου καθημερινά - Μου έλεγαν να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 21/12/19 - 16:04

Στο θέμα της διαχείρησης της υπόθεσης με τη νεαρή φοιτήτρια, που δέχθηκε μια πρωτοφανή σεξουαλική παρενόχληση, στην βιβλιουήκη του ΑΠΘ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark», χθες Παρασκευή 20/12 στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός παρουσιστής μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση αυτή καθώς και για τις επιθέσεις και την κριτική που δέχθηκε.

«Θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε μένα, με έχουν παρακολουθήσει σε μία πορεία πολλών χρόνων να πρωταγωνιστούν στην τηλεόραση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου πιο τσιμπημένα από το φυσιολογικό, αλλά πάντα με ευπρέπεια, χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον και εννοείται ότι δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε καμία κοπέλα, διότι δεν την ξέραμε την κοπέλα, δεν την είχαμε στον καμβά του μυαλού μας».

Τόνισε δε, ότι «όταν μετά κατάλαβα ότι εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα, τρελάθηκα διπλά και τριπλά και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και ο κόσμος που υπερέβαλλε και μου έλεγε να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Εκεί ξεκινάει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει με τον ένα μου γιο λίγο πριν και θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και πέταξαν φέιγ βολάν και έβαψαν τους τοίχους και μπογιές. Άγρια πράγματα, τα οποία ως έναν βαθμό τα δικαιολογώ, γιατί ήταν λάθος αυτό που κάναμε και το λάθος οφείλουμε να το πληρώνουμε. Και πίστεψέ με, το πληρώνω καθημερινά».