Η νέα κόντρα Μπαλατσινού με Κωστόπουλο: Ποιος κέρδισε την πρώτη «μάχη»

Η νέα κόντρα Μπαλατσινού με Κωστόπουλο: Ποιος κέρδισε την πρώτη «μάχη»
Ενημερώθηκε: 14/04/19 - 13:42

Μια νέα κόντρα ανάμεσα στην Τζένη Μπαλάτσινού και στον Πέτρο Κωστόπουλο ξεκίνησε χθες. Και μην φανταστείται ότι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή. Αυτά οι δυό τους φαίνεται να τα έχουν λύσει μια χαρά.

Ο λόγος για την τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα τους που ξεκίνησε χθες Σάββατο 13/3. Ο Πέτρος Κωστόπουλος από το OPEN και η Τζένη Μπαλατσινού απο τον ΑΝΤ1. «Όλα λάθος» για τον Πέτρο, «Εκπαιδεύοντας τη Τζένη» για την Τζένη.

Και το αποτελέσμα της πρώτης μάχης, τραγικό για τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Double score» για την Τζένη στο διάστημα στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, από τις 16:00 έως τις 17:00, που ήταν και οι δύο ταυτόχρονα στον αέρα, (η εκπομπή της Μπαλατσινού είναι από τις 16:00 έως τις 17:00, και του Κωστόπουλου από τις 14:30 έως τις 17:30)

- Τζένη Μπαλάτσινού - ΑΝΤ1:    10,6%

- Πέτρος Κωστόπουλος - OPEN: 5,3%

Και στο λέγόμενο «δυναμικό τηλεοπτικό κοινό» η κατάσταση ήταν ανάλογη:

- Τζένη Μπαλάτσινού - ΑΝΤ1:    10,8%

- Πέτρος Κωστόπουλος - OPEN: 5,7%

Όμως στον «πόλεμο» της τηλεθέασης ο Πέτρος και η Τζένη δεν είναι μόνοι τους. Στον Alpha η Ναταλία Γερμανού κυριαρχεί και χθες «κατάπιε» και τους δύο, καθώς ο μέσος όρος της εκπομπής της ήταν 17,8%  και στο «δυναμικό κοινό» 19%, (η εκπομπή της είναι από τις 13:50 έως τις 16:50).

Σίγουρα πάντως, η τηλεοπτική (;) κόντρα Τζένης-Πέτρου, αλλά και ANT1-OPEN τώρα ξεκίνησε και θα έχουμε πολλά επεισόδια ακόμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MEDIA