Καμπουράκης: Ζητώ συγνώμη, κανένας ρατσισμός προς τους τυφλούς (video)

Μετά τον Τάκη Χατζή , συγνώμη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ζήτησε και ο Δημήτρης Καμπουράκης (video)
Ενημερώθηκε: 13/04/19 - 21:33

Μετά τον Τάκη Χατζή , συγνώμη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ζήτησε και ο Δημήτρης Καμπουράκης για τις αντιδράσεις που προκάλεσε όταν εμφανίστηκε με μαύρα γυαλιά ηλίου στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα»

Οι αντιδράσεις που μαίνονται και ζητούν μέχρι και την παραπομπή στο ΕΣΡ, ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Καμπουράκης  εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής, με μαύρα γυαλιά, παριστάνοντας τον τυφλό. «Ο Στίβεν Γουόντερ είσαι»; είπε ο Χατζής και έβγαλε να του δώσει κέρματα για ελεημοσύνη.

Πολλοί δε μάλιστα θεώρησαν ότι ήταν και έμμεση διακωμώδηση στο πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχο δημοσιεύσεων μετά τη συνάντησή του με τον Αμβρόσιο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

«Ζητώ συγνώμη, δεν είχα καμιά πρόθεση να προσβάλω κανέναν με τον πρωινό τηλεοπτικό μου αυτοσαρκασμό με τα γυαλιά. Έκανα μια σοβαρή επέμβαση στο μάτι, γράφτηκαν και ακούστηκαν υπερβολές για την εγχείρηση και αυτό θέλησα –ανεπιτυχώς- να διακωμωδήσω. Εγώ παρέσυρα και τον Τάκη Χατζή. Τριάντα χρόνια στην δημοσιογραφία, δεν νομίζω ότι έχω δείξει δείγματα ρατσισμού απέναντι σε συνανθρώπους μου που έχουν προβλήματα όρασης ή άλλου είδους αναπηρίες. Ίσα-ίσα στέκομαι δίπλα στον καθημερινό αγώνα τους εναντίον των προκαταλήψεων και των στερεότυπων που τους καταδυναστεύουν. Αν η αποτυχημένη πλάκα μου είχε τα αντίθετα αποτελέσματα, ζητώ και πάλι συγνώμη. Θα υπάρξει φυσικά επανόρθωση και από την εκπομπή», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

"

 

Συγνώμη ζήτησε μέσω twitter και ο Τάκης Χατζής. 

"