Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Προς αποχώρηση «βόμβα»; Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ με τις δηλώσεις της!

 
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Προς αποχώρηση «βόμβα»; Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ με τις δηλώσεις της!

Ενημερώθηκε: 21/01/19 - 14:47

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να μένει χωρίς εκπομπή στον ΣΚΑΪ χωρίς εκπομπή μετά το φινάλε του «My Style Rocks», αφού οι διοικούντες του σταθμού του Φαλήρου φέρονται οργισμένοι, όχι μόνο με την συμπεριφορά της παρουσιάστριας αλλά και... με τις τελευταίες δηλώσεις της.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr: Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό «People» με τίτλο «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα!», η Σπυροπούλου μίλησε μεταξύ άλλων και για το «Survivor Πανόραμα», υποστηρίζοντας πλέον πως πρόκειται για ένα project που δεν θα της ταίριαζε, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί όλον αυτόν τον καιρό πως οι σχέσεις της με τον Τούρκο παραγωγό είναι σαφώς πιο ιδιαίτερες.

Κάτι που έχει εξοργίσει τον τηλεοπτικό σταθμό. Κι αυτό, όχι διότι θίγεται η υπόληψη του Acun Ilicali –καθώς πράγματι υπάρχουν άνθρωποι του καναλιού μας μεταφέρουν πως κάτι υπήρξε μεταξύ τους, αλλά… δεν στέριωσε– αλλά διότι, σύμφωνα με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, με τον τρόπο αυτό η ίδια επιθυμεί να υποβαθμίσει το project, καθώς πρόταση δεν της έγινε ποτέ!

«Όσον αφορά το Survivor Πανόραμα, δεν ξέρω αν θα ήταν ένα πρόγραμμα που θα μου ταίριαζε. Εξάλλου αυτή την περίοδο παρουσιάζω ένα show που μου αρέσει πάρα πολύ, είναι στο peek του και δεν είναι ωραία να συζητάω για κάτι άλλο πριν ακόμα ολοκληρωθεί η εκπομπή που βρίσκεται στον αέρα», δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη νέα της συνέντευξη, με τον ΣΚΑΪ να διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπήρξαν συζητήσεις μαζί της για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Για να δούμε, θα καταφέρει η Σπυροπούλου να παραμείνει στο κανάλι;