Το MasterChef συνεχίζεται κανονικά

 
Το MasterChef συνεχίζεται κανονικά

Ενημερώθηκε: 21/11/20 - 09:29

Κι όμως ξεκίνησαν οι οντισιόν για τον 5ο κύκλο του Master Chef παρά την καραντίνα!

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Πανος Ιωαννίδης χωρίς να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Σύμφωνα με το Tinasmess ήδη έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των οντισιόν. Συγκεκριμένα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο ξεσκαρτάρισμα των συμμετεχόντων που ονομάζεται pre- castings. Ήδη έχει επιλέγει ένας συγκεκριμένος αριθμός παικτών που θα περάσουν στην επόμενη φάση που είναι τα castings. Αυτό πρόκειται να συμβεί στα τέλη Νοέμβρη αρχές Δεκεμβρη.

Ωστόσο, λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων που ισχύουν πλέον και των πολύ αυστηρών πρωτοκόλλων οι παίκτες που θα μπουν στα castings θα «μαντρωθούν», ενώ λόγω ΚΥΑ υπάρχει και η απαραίτητη άδεια από την πολιτική προστασία. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να κινούνται από εδώ κι από εκεί καθώς θα έχουν υποβληθεί σε όλα τα απαραίτητα τεστ για COVID και δεν θα επιτρέπονται οι επαφές με ανθρώπους εκτός σετ.

Αμέσως μετά θα προχωρήσουν στα λεγόμενα boot camp για να φτάσουμε τελικά λίγο πριν τις γιορτές στην επιλογή των 20 περίπου παικτών που θα μπουν στο «σπίτι».

Και σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν και πάλι όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ όπως συμβαίνει σε κάθε κύκλο θα γίνουν και όλες οι ιατρικές εξετάσεις προκειμένου κάποιος να πάρει τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για το “σπίτι” του master chef.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ