Ράδιο Αρβύλα: Το συγγνώμη του Αντώνη Κανάκη και η ανακοίνωση για το φινάλε! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθαρίζει για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – “Πιστεύει κανένας ότι είμαστε τόσο ανόητοι;”

Ενημερώθηκε: 14/12/21 - 22:30

Ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» σήμερα το βράδυ, πήρε ξανά θέση για τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο παρουσιαστής τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του δεν γνώριζαν τίποτα για όλα όσα συνέβησαν.

«Πραγματικά ακόμα και αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι γνωρίζαμε, θα ήθελα να πω δύο πράγματα. Πρώτα από όλα μας στενοχωρεί γιατί θα θέλαμε ο κόσμος να γνωρίζει ότι τέτοιες καταστάσεις μας εξοργίζουν. Εγώ έχω σταματήσει σχέσεις με ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή επέτρεπαν στον τηλεοπτικό αέρα τέτοιου είδους απόψεις. Από την άλλη όμως το καταλαβαίνουμε γιατί και εμάς μας συγκλόνισε όλο αυτό», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Πραγματικά πιστεύει κανένας ότι είμαστε τόσο ανόητοι; Τόσο υποκριτές; Που να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο και για τόσα χρόνια να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα προς τα έξω και αυτός να είναι δίπλα μου; Αν υπάρχει και ένας που το πιστεύει, φοβάμαι ότι δεν είναι γονιός, γιατί όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο και μεγαλώνεις παιδιά, σκέφτεσαι κατευθείαν τι θα έκανες αν αυτό συνέβαινε στο παιδί σου. Μπορεί εμείς να ξέραμε ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα και να μην με μαζεύαν μετά εμένα μέσα γιατί και εγώ δεν ξέρω τι θα του έκανα;», πρόσθεσε ακόμα ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε ότι η αποψινή εκπομπή ήταν η τελευταία για αυτή την εβδομάδα και θα επιστρέψουν ξανά στις οθόνες μας μετά τις γιορτές.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε όλα αυτά τα παιδιά που είναι στην ομάδα πώς νιώθουν. Ήθελαν να μπουν μέσα στην εκπομπή. Το Ράδιο Αρβύλα εννοείται ότι θα συνεχίσει. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ σε κανέναν να θίξει αυτό που κάνουμε. Το θέμα δεν είναι το Ράδιο Αρβύλα. Ειδικά αυτές οι εκπομπές χρειάζονται το βασικό συστατικό της καλής ψυχολογίας. Είμαστε χάλια και δεν μπορούμε να κάνουμε τις εκπομπές. Αυτή η εβδομάδα θα είναι η τελευταία. Ελπίζουμε ότι ο χρόνος που θα μεσολαβήσει θα είναι αρκετός για να μπορέσουμε να έρθουμε σε μια κανονικότητα. Θα θέλαμε να επικοινωνήσει η κοπέλα ή η δικηγόρος της μαζί μας. Μακάρι να είχε έρθει σε μας. Γίνονται και κάποιες άλλες καταγγελίες. Μόλις καταφέρουμε να χαμογελάσουμε στα παιδιά μας από την ψυχή μας θα καταφέρουμε να βγούμε ξανά στον αέρα. Ξέρουμε ότι θέλετε να μας μιλήσετε αλλά δείξτε κατανόηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ