«Ρεβεγιόν» με τους ήρωες της «Μουρμούρας» και τους καλεσμένους έκπληξη - Τι θα δούμε σήμερα

«Ρεβεγιόν» με τους ήρωες της «Μουρμούρας» και τους καλεσμένους έκπληξη - Τι θα δούμε σήμερα
«Ρεβεγιόν» με τους ήρωες της «Μουρμούρας» και τους καλεσμένους έκπληξη - Τι θα δούμε σήμερα
Ενημερώθηκε: 31/12/18 - 16:25

Μην αρχίζεις της μουρμούρα (31/12): Περνάμε καλά μαζί τους, τις καθημερινές, υπόσχονται ότι θα περάσουμε καλύτερα μαζί τους παραμονή πρωτοχρονιάς αν κάνουμε αλλαγή του χρόνου μαζί τους.

Η παρέα με τους αγαπημένους ήρωες της Μουρμούρας φόρεσαν τα καλά της, κάλεσαν αγαπημένους ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές και ετοίμασαν μια γιορτινή βραδιά με εκπλήξεις, κέφι, αγάπη, γέλιο, συγκίνηση, μουσική, χορό, γλέντι!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 23:00  ο Ηλίας, η Καίτη, ο Μηνάς, η Βούλα, ο Μπάμπης, η Ξένια, ο Άγγελος και η Βέλη θα αλλάξουν χρόνο μαζί μας και θα μας ευχηθούν  «Ευτυχισμένο το 2019!».

Μουρμούρα

Θα βρεθούν μαζί τους

Ο Ηλίας ετοιμάζεται να περάσει ένα ήσυχο ρεβεγιόν με τη μητέρα του την Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου), αλλά ξαφνικά εμφανίζεται η Κατερίνα Στανίση έξαλλη μαζί του, καθώς ο Ηλίας έβαλε «λουκέτο» στο μαγαζί όπου επρόκειτο να εμφανιστεί. Η Καίτη και η Μένη (Άννυ Θεοχάρη) προσπαθούν να καλύψουν τον Ηλία…

Ο Άγγελος πείθει τη Βέλη να οργανώσουν ρεβεγιόν πρώτη φορά σπίτι τους. Όταν όμως ανακατεύουν τον Μανώλη Χλέρο (Μιχάλης Ιατρόπουλος) και τον Ηλία τον Κανάτη (Τόλης Παπαδημητρίου) στην οργάνωση, τα πράγματα ξεφεύγουν… και καταλήγουν να γιορτάζουν με άπειρα κρέατα και τον Γιώργο Παπαγεωργίου με τους Polkar στο σαλόνι τους!

Του πέσανε μαζεμένες, του Μηνά, οι εκπλήξεις που του ετοίμασε η Βούλα, για το τέλος του χρόνου. Δεν φτάνει που η κόρη του, η Αντιγόνη (Κατερίνα Λυπηρίδου), έρχεται με καινούριο αμόρε και μάλιστα Ινδό, τον Ρατζές (Στέλιος Ιακωβίδης), βρίσκεται ξαφνικά να τραγουδάει με τους Στρατάκηδες, τον Γιώργο και τον Νίκο και τους μουσικούς τους και να χορεύει με τον Κώστα Κυριακάκη και το συγκρότημα του…Δεν πλήττει ποτέ με τη Βούλα!

Και πάνω που νόμιζαν πως θα είναι μόνοι τους σαν τις καλαμιές η Ξένια και ο Μπάμπης, όχι μόνο έρχονται για ν’ αλλάξουν το χρόνο μαζί τους, η κυρία Σοφία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και ο κύριος Παναγιώτης (Ερρίκος Λίτσης), αλλά για ν’ αλλάξουν και… βέρες. Η Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου) ενθουσιάζεται που αρραβωνιάζεται η γιαγιά της, αλλά ενθουσιάζεται ακόμη περισσότερο όταν βλέπει ποιοι έρχονται για να κάνουν ρεβεγιόν μαζί τους. Ο Χρήστος Χολίδης και οι μουσικοί του…

Καλή χρονιά