Σασμός Spoiler: Νέος έρωτας για τη Στέλλα

 
Σασμός Spoiler: Νέος έρωτας για τη Στέλλα

Ενημερώθηκε: 10/12/23 - 14:19

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού εξακολουθεί να μονοπωλεί ο «Σασμός» του Alpha, ο οποίος και διανύει αισίως την τρίτη τηλεοπτική του χρονιά.

Στα επόμενα επεισόδια αναμένεται πλήθος ανατροπών ενώ η Στέλλα θα γνωρίσει, καθώς φαίνεται, τον έρωτα και πάλι.

Ειδικότερα, η ζωή της Στέλλας πρόκειται να πάρει μια αναπάντεχη τροπή στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς. Κι αυτός γιατί θα γνωρίσει έναν νέο άντρα, που θα μπει τυχαία στη ζωή της.

Ο λόγος για τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, τον οποίο και θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, έναν ανελέητο διώκτη της διαφθοράς, έναν αδέκαστο δικαστικό λειτουργό, ο οποίος βάζει υπεράνω όλων τη δικαιοσύνη και τον νόμο.

Ο πατέρας του πολέμησε σθεναρά τη βεντέτα με αποτέλεσμα να δεχτεί άμεσες απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του. Μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, μετακόμισε με την οικογένεια στην Αθήνα, όταν ο Χρήστος ήταν περίπου 17 ετών.

Μελετώντας χρόνια τις βεντέτες που βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, έπεσε στην αντίληψη του Χρήστου η αναταραχή στην Άνω Ποριά, που κόστισε τη ζωή στον Νικηφόρο και άνοιξε ξανά τη βεντέτα Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων.

Ο Χρήστος κατεβαίνει λοιπόν στην Κρήτη για να βάλει μια τάξη, όπως ισχυρίζεται, συνεχίζοντας το έργο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το “MyTv”, λοιπόν, ο Χρήστος και η Στέλλα θα γνωριστούν ύστερα από ένα τροχαίο αλλά στη συνέχεια θα συνεργαστούν και θα έρθουν πιο κοντά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ