Το σήμα του Mega και πάλι στις οθόνες - Πως θα συντονίσετε την τηλεόρασή σας

Το σήμα του Mega και πάλι στις οθόνες - Πως θα συντονίσετε την τηλεόρασή σας
Ενημερώθηκε: 12/02/20 - 10:25

Το πρώτο βήμα έγινε... Το σήμα του Mega στις όθόνες των τηλεοράσεων επέστρεψε! Από το χθες το βράδυ, (11/2),  όσοι ανοίγουν τους δέκτες τους στο Mega μπορύν πλέον να βλέπουν ξανά το σήμα του ιστορικού καναλιού.

Όπως είναι γνωστό το μεγάλο κανάλι, υπό την ιδιοκτησία πλέον του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετρά αντίστροφα το χρόνο για να εκπέμψει ξανά στη γνωστή συχνότητα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμοό, που είναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει πολλές φορές, το Mega θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου. 

Όσοι δεν έβγαλάν τη συχνότητα από τους δέκτες τους, όταν σταμάτησε την εκπομπή, μπορούν να δουν και πάλι το σήμα. Όσοι το είχαν αφαιρέση θα πρέπει να κάνουν νέο συντονισμό. Η διαδικασία είνα απλούστατη. Πηγαίνοντας στο μενού της τηλεόρασης ή του αποκωδικοποιητή σας και κάνοντας αυτόματη αναζήτηση θα το βρείτε αμέσως.

Στους τηλεοπτικούς δέκτες εμφανίζεται το σήμα του καναλιού με το μότο «Mega όπως πάντα», ενώ ανά διαστήματα, προβάλλεται και το πρώτο τρέιλερ του καναλιού.

Η επανεκκίνηση, 1,5 χρόνο μετά, θα γίνει με το πρόγραμμα να κινείται σε τέσσερις άξονες: ενημέρωση, ψυχαγωγία σε δύο μέρη με αγαπημένες ελληνικές σειρές, ξένες και ελληνικές ταινίες και αθλητικά.