Survivor spoiler: Θα καταφέρουν να «φάνε» τον Τριαντάφυλλο; – Ποιος είναι ο επόμενος στόχος

Survivor spoiler: Θα καταφέρουν να «φάνε» τον Τριαντάφυλλο; – Ποιος είναι ο επόμενος στόχος
Ενημερώθηκε: 11/03/21 - 11:37

Survivor spoiler: Και ξανφικά…καταιγίδα στην ομάδα με μια γενικευμένη επίθεση εναντίον του Τριαντάφυλλου, ενώ ετοιμάζεται να πάρει σειρά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Η κόκκινη ομάδα έχασε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor με τον Γιώργο Κόρομι να παίρνει την ατομική ασυλία και να δίνει για υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο. Σε αυτό το σημείο το παιχνίδι παίρνει φωτιά! Ο Κόρο ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής έπιασε πολλά μέλη της ομάδας ζητώντας τους να τον επηρεάσουν για να μην τον βγάλει στον τάκο. Τους ισχυρισμούς του Κόρο επιβεβαίωσαν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Καρολίνα με τον Τριαντάφυλλο να αρνείται αυτή την εκδοχή και να υποστηρίζει ότι τους ζήτησε να πουν μια καλή κουβέντα.  Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε η γενικευμένη επίθεση προς τον τραγουδιστή συνεχίστηκε με τους Κόρομι και Ασημακόπουλο να λένε πως προσπάθησε να τους εξαγοράσει με το ποσό των 2.000 ευρώ έκαστος προκειμένου να τον στηρίξουν για τη συνέχεια του Survivor 2021. O Τριαντάφυλλος από την πλευρά του απάντησε πως σε μια στιγμή χαράς μετά από νίκη σε αγώνισμα είχε πει στους πρώην κολλητούς του πως όταν βγουν από το παιχνίδι θα τους κάνει ένα δώρο.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα ο Τριαντάφυλλος να απομονωθεί στην παραλία από την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα τόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος όσο και ο Ηλίας Μπόγδανος που μέχρι τώρα κρατούσε μια πιο μετριοπαθή στάση, είπαν πως το καλύτερο για την ομάδα είναι να αποχωρήσει ο τραγουδιστής, κάτι που τελικά δεν έγινε, αφού αυτός που θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης.  Στο χθεσινό συμβούλιο ο τραγουδιστής είπε πως αν παραμείνει θα ξεκινήσει πόλεμος, ενώ ο μόνος που πήρε το μέρος του ήταν ο Αλέξης Παππάς  ο οποίος επιτέθηκε άγρια στον Κόρομι. Τα πράγματα όμως δεν θα έρθουν όπως τα υπολογίζει η κόκκινη ομάδα του Survivor. Είναι ξεκάθαρο πως ο Τριαντάφυλλος έχει στοχοποιηθεί από Κόρομι και Ασημακόπουλο για να τον βγάλουν εκτός παιχνίδιού, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό, αφού αποτελεί μια ευχάριστη νότα στο σκληρό reality στο οποίο έχει μετατραπεί φέτος το reality επιβίωσης. Πριν φύγει ο Τριαντάφυλλος σίγουρα θα έχει πετάξει εκτός αρκετά μέλη της κόκκινης ομάδας που αυτή τη στιγμή τον έχουν απομονώσει και μη σας κάνει εντύπωση αν αυτοί είναι τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που ύψωσαν τη σημαία της επανάστασης εναντίον του τραγουδιστή. 

Ποιος όμως θα είναι ο επόμενος στόχος μετά τον Τριαντάφυλλο; Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) Κόρομι και Ασημακόπουλος θα στοχοποιήσουν και τον Γιώργο Κοψιδά με στόχο να τον πετάξουν εκτός παιχνιδιού. Η επιχερηματολογία τους θα βασιστεί στο ότι έχει πέσει αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα, ενώ θα τον κρίνουν αρνητικά για ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με το φαγητό και την επιλογή του να είναι βίγκαν. Βέβαια, και αυτή η περίπτωση θα είναι δύσκολη, αφού αν και πεσμένος αγωνιστικά ο Γιώργος Κοψιδάς παραμένει μια ηγετική φυσιογνωμία, ενώ με τον τρόπο του έχει αποφύγει τις προστριβές με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Το θέμα είναι αν ο ηθοποιός θα καταλάβει έγκαιρα τα σχέδια κάποιων συμπαικτών και αντιδράσει,  ή αν θα τους αφήσει να τον πετάξουν εκτός παιχνιδιού.  Πάντως το παιχνίδι ουσιαστικά τώρα αρχίζει, με παίκτες φαβορί να κοντράρονται μεταξύ τους άγρια και τις στρατηγικές να βγαίνουν στη φόρα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επιστρέψουμε με τις διαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει το επόμενο αγώνισμα επάθλου του Survivor 2021