Συμφωνία «βόμβα» Ατζούν-ΑΝΤ1

Συμφωνία «βόμβα» Ατζούν-ΑΝΤ1
Ενημερώθηκε: 13/06/19 - 14:31

Σιγά-σιγά «κλειδώνουν» όλες οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Ανδρέας Γεωργίου μετακινούνται στον ΣΚΑΙ, αλλά σίγουρο είναι πως από εκεί αποχωρεί οριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως πολλές φορές  έχει γράψει το tvnea.com.

Από εκεί και πέρα, ο Ατζούν συζήτησε πολύ με τον Θοδωρή Κυριακού, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Ο πρώτος ήθελε να μεταφέρει όλα του τα προγράμμματά του στον ΑΝΤ1 και ο δεύτερος ζητούσε μόνο το «The Voice». Μάλιστα, για τα υπόλοιπα ήταν διατεθειμένος να του δώσει πληθώρα ωρών στο «Tv Μακεδονία».

Ο Ατζούν δεν ήθελε κάτι τέτοιο, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν. Αφενός, η πόρτα του ΣΚΑΙ είναι οριστικά κλειστή και αφετέρου ο Θοδωρής Κυριακού κάνει δύο σημαντικές υποχωρήσεις. Η πρώτη είναι να δούμε στον ΑΝΤ1 τόσο το «The Voice of Greece», όσο και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τα υπόλοιπα «My style rocks», «Survivor», «Power of love» σε ένα πλήρως ανανεωμένο «Μακεδονία Tv» με κατά πάσα πιθανότητα άλλο όνομα και με δυνατότητες να σταθεί στον σκληρό ανταγωνισμό.

Όσο για το «Τhe Four», προφανώς η πιθανή προσθήκη του «The Voice» θα το αφήσει προσωρινά στον πάγο. Έτσι και αλλιώς, η ομάδα των ανθρώπων που το «τρέχουν» θα μεταφερθούν απλά στο άλλο project. Τέλος, το ρεπορτάζ μας λέει πως τα περισσότερα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν ήθελαν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θεωρώντας πως την περσινή σεζόν δεν απέδωσε, αλλά πιστεύουν πως μία νέα πιο δυνατή κριτική επιτροπή μπορεί να δώσουν πόντους στο show.

Πηγή: Tvnea