Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Alpha και δελτίο ειδήσεων live μετά από το Μαξίμου!

 
Αντώνης Σρόιτερ

Ενημερώθηκε: 14/01/20 - 19:13

Δεν θα είναι απλώς μία από τις πολλές συνεντεύξεις του πρωθυπουργού σε τηλεοπτικό σταθμό. Θα έχει μια ιδιαιτερότητα. Ποια θα είναι αυτή;

Κυριάκου Μητσοτάκη

Ότι εκτός από την live συνέντευξη του θα μεταδοθεί και ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού από το Μέγαρο Μαξίμου.

Alpha

Αντώνη Σρόιτερ,

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό σταθμό , ο οποίος την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει, στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, με τον όχι μόνο live τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας από το πρωθυπουργικό Μέγαρο.

Εκτός από το αναμενόμενο ενδιαφέρον για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενδιαφέρον θα έχει και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από το Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε τι λέει το Δελτίο Τύπου του σταθμού:

«Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδοθεί εκτός στούντιο, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου απ΄ όπου ο Αντώνης Σρόιτερ θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας».

Πάντως αυτό πρώτη φορά συμβαίνει. Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει να βγαίνουν τα κεντρικά δελτία από τις Βρυξέλλες, όταν υπήρχε κάποιο μεγάλο γεγονός εκεί ή από σημεία που υπήρχαν σε εξέλιξη σημαντικές ειδήσεις.

Η πρωτοτυπία αυτή του Alpha έχει προκαλέσει κάποιες πρώτες αντιδράσεις. Όπως η κριτική της «Εφημερίδας των Συντακτών» που κάνει αναφέρει:

«Αλήθεια τι συμβολίζει το Μαξίμου; Δεν καταλαβαίνει άραγε το κανάλι πως είναι προσβλητικό για το ίδιο και την ανεξαρτησία του να βγάζει δελτίο ειδήσεων μέσα από την έδρα της κυβέρνησης; Τίνος αλήθεια ήταν αυτή η, υποτιμητική για τη δημοσιογραφική σου οντότητα, ιδέα;».

Σε κάθε περίπτωση, το εγχείρημα θα έχει ενδιαφέρον....