Τανιμανίδης και Μαυρίδης βάζουν πλώρη για καινούργιες τηλεοπτικές περιπέτειες

 
Τανιμανίδης και Μαυρίδης βάζουν πλώρη για καινούργιες τηλεοπτικές περιπέτειες

Ενημερώθηκε: 25/09/22 - 11:54

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, δύο παρουσιαστές που γύρισαν όλο τον κόσμο μαζί με μια κάμερα για χάρη του «World Party», χώρισαν τα τσανάκια τους το 2016 και κανένας δεν έμαθε γιατί ο ένας με τον άλλο δεν… μιλιούνταν, παίρνοντας διαφορετικούς τηλεοπτικούς δρόμους. Ολα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν, ειδικά μάλιστα μετά και την παρουσία του Μαυρίδη στη Μύκονο στα βαφτίσια των δύο θυγατέρων των Τανιμανίδη – Μπόμπα.

Έτσι, όπως ακούγεται, το πρώην τηλεοπτικό δίδυμο θα ξαναδώσει τα χέρια για μια επικείμενη τηλεοπτική συνεργασία με πολύ ταξίδι και περιπέτεια! Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και αμφότεροι δοκιμάστηκαν σε ριάλιτι που δεν είχαν επιτυχία, θα πάνε σε δοκιμασμένη συνταγή: μία νέα σπέσιαλ ταξιδιωτική εκπομπή.

Σύμφωνα με την Espresso το νέο εγχείρημα θα είναι σε παραγωγή Τανιμανίδη και κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί ο ίδιος τίτλος με την προηγούμενη επιτυχία τους, δηλαδή «World Party»!

Όσο για το πότε θα προσγειωθεί στη μικρή οθόνη, δύο είναι τα σενάρια: είτε στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν είτε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Για την ιστορία, Μαυρίδης και Τανιμανίδης παρουσίαζαν με μεγάλη επιτυχία το «World Party» στην ΕΡΤ3 το 2013 και στον Alpha από το 2014 μέχρι που τα έσπασαν, με ό,τι ακολούθησε…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ