Άθλος του Απόλλωνα Λεμεσού μέσα στην Αγγλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Άθλος του Απόλλωνα Λεμεσού μέσα στην Αγγλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 29/09/17 - 01:13

Ο Απόλλων Λεμέσού, με μια τέραστια εμφάνιση, απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο "Goodison Park", απέναντι στην Έβερτον πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ισοφάρισης στο 88' παίζοντας, μάλιστα, με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Ρομπέρζ.

Στο 12' ο Σαρντινέρο κατάφερε να τρυπήσει στην άμυνα των γηπεδούχων και αφού εκμεταλλεύτηκε και τις κόντρες, μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Κυπριακή ομάδα.

Στο 21' ο Απόλλων δέχθηκε ένα πολύ φθηνό τέρμα, όταν o Γιούστε γύρισε την μπάλα στον Βάλε, ωστόσο η πάσα του έφτασε στον Ρούνεϊ και αυτός πέτυχε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.

Στο 66' η Έβερτον στάθηκε και πάλι τυχερή, αφού έπειτα από κόντρες, ο Βλάσιτς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Βάλε και δεν αστόχησε, φέρνοντας "τούμπα" το παιχνίδι.

Ο Απόλλων δεν το έβαλε κάτω και στο 88' παρά την αποβολή του Ρομπέρζ, ο Πέδρο γέμισε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων από εκτέλεση φάουλ και ο Γιούστε έκανε το 2-2, χαρίζοντας έναν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του, που επιπλέον παραμένει αήττητη στον όμιλο, μετά την ισοπαλία με τη Λιόν.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου:

Λιόν-Αταλάντα 1-1
(45’ Τραορέ – 57’ Γκόμεζ)

Έβερτον-Απόλλων Λεμεσού 2-2
(21’ Ρούνεϊ, 66’ Βλάσιτς – 12’ Σαρντινέρο, 88’ Γιούστε)

Η βαθμολογία

1. Αταλάντα 4 (4-1)
2. Απόλλων Λεμεσού 2 (3-3)
3. Λιόν 2 (2-2)
4. Έβερτον 1 (2-5)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Έβερτον – Λιόν
Αταλάντα – Απόλλων Λεμεσού