Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα (12/10); - Όλα τα σενάρια

 
Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα (12/10);  -  Όλα τα σενάρια

Ενημερώθηκε: 12/10/17 - 16:52

Nomads: Σήμερα στο Reality επιβίωσης θα δούμε τον αγώνα του επάθλου στον οποίο θα αγωνιστούν μόνο οι αρχηγοί των Νομάδων.

Εύη Ιωαννίδου

Νίκος Παπαδόπουλος

Οι αρχηγοί των τριών ομάδων που επέλεξε η γι’ αυτή την εβδομάδα λίγο πριν την αποχώρησή της είναι οι Γιώργος Μαυρίδης για τους Νομάδες της Φωτιάς, Κωνσταντίνος Ωροκλός για τους Νομάδες της Ζούγκλας και για τους ομάδες των Ωκεανών. Φυσικά το σημερινό αγώνισμα με την συγκεκριμένη σύνθεση θα ήταν απλά απίστευτο, αλλά έχουμε μια αλλαγή.

Νίκος Παπαδόπουλος

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Όπως γνωρίζουμε ο τραυματίστηκε στο αγώνισμα της Επικράτειας και θα μείνει εκτός για λίγες ημέρες μετά τις εντολές που τους έδωσαν οι γιατροί από το νοσοκομείο. Ποιος λοιπόν θα αγωνιστεί στη θέση του; Σύμφωνα με διαρροές στο διαδίκτυο η παίκτρια που θα αγωνιστεί ως αρχηγός των Ωκεανών είναι η υποψήφια για αποχώρηση, .

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την «εκλογή» της Ευαγγελίας ως αρχηγού. Πιο συγκεκριμένα οι δύο άνδρες της ομάδας είναι τραυματίες και ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν αυτοπροτάθηκε αφού είχε διατελέσει ξανά αρχηγός. Έτσι φαίνεται πως όλοι επέλεξαν την Ευαγγελία για αρχηγό αφού στο χθεσινό αγώνισμα και μετά την ψηφοφορία εξέφρασε τα παράπονά της.

Νομάδες της Ζούγκλας

Κωνσταντίνος Ωροκλός

Η κάθε μια ομάδα και ο κάθε αρχηγός θέλουν την νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα έχουν δυο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο αγώνισμα της ασυλίας. Έτσι ο θα προσπαθήσει για τη νίκη ώστε να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας του, μέσα στην οποία έχουν ξεσπάσει κόντρες με παίκτες εναντίον του Φώτη Φιλλιπόπουλου.

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Οι Νομάδες των Ωκεανών από την πλευρά τους είναι η πρώτη φορά που έχουν υποψήφιο παίκτης για αποχώρηση, ενώ είναι η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που δεν κατάφεραν να κερδίσουνσ αγώνισμα της επικράτειας με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο ψαροχώρι για να δουλέψουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την στέγη και την τροφή τους. Επίσης ηθέλει όσο τίποτα άλλο να βγει νικήτρια προκειμένου να αποδείξει στους συμπαίκτες της που την ψήφισαν ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Νομάδες της Φωτιάς

Παλαουάν

Γιώργος Μαυρίδης

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Οι μένουν εδώ και μέρες μέσα στη Ζούγκλα χωρίς καθόλου σχεδόν φαγητό ενώ δοκιμάζονται από τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες του με τις απότομες εναλλαγές και τα υψηλά επίπεδα υγρασίας. Άρα όλοι χρειάζονται το έπαθλο που ίσως είναι φαγητό και θα τους δώσει ενέργεια για την συνέχεια του παιχνιδιού. Κίνητρο για την νίκη έχει φυσικά ο αφού κάποιοι από τους συμπαίκτες του συνεχίζουν να τον βλέπουν ως ξένο σώμα, όπως ο, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί πετάει τις «σπόντες» του εναντίον του αρχηγού.

Nomads

Υπομονή μέχρι το βράδυ για ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS