Survival: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη

 
Survival: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη  Αϊβάζη

Ενημερώθηκε: 13/10/17 - 14:02

Survival: Χαμός έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο reality επιβίωσης του Epsilon με την αποχώρηση με τελικό αποτέλεσμα την οικιοθελή αποχώρηση του Γιάννη Αϊβάζη.

Πωλίνα Τριγωνίδου

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η ζήτησε από τον ηθοποιό να είναι αυτός που θα μεταφερθεί στην αντίπαλη ομάδα. Τότε ήταν η στιγμή που εκείνος εμφανώς νευριασμένος ξέσπασε σε ναυρικά γέλια και ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει από το παιχνίδι οικιοθελώς.

Μάλιστα ο ηθοποιός το βράδυ της Πέμπτης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση μετά από πολύ καιρό στο Instagram, ανεβάζοντας το σήμα των αετών, που ήταν και η ομάδα με τα χρώματα της οποίας αγωνιζόταν στο Survival secret.

A post shared by Yannis Aivazis (@yannisaivazis)

on

survival

Αξίζει να σημειωθεί ότι το που βρίσκεται σε εξέλιξη στην παραλία της Κουρούτας δεν σημειώνει τα νούμερα τηλεθέασης που προσδοκούσαν οι άνθρωποι του Epsilon. Φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάνουν λόγο μέχρι και για διακοπή του Reality ώστε να μην σημειωθεί περαιτέρω οικονομική ζημιά στο κανάλι. Βέβαια οι τελευταίες εξελίξεις με τις έντονες κόντρες και την αποχώρηση του ηθοποιού, ίσως να σώσουν εν μέρει την κατάσταση.