Nomads: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς!

 
Nomads: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς!

Ενημερώθηκε: 20/10/17 - 22:54

Nomads: Σοκ στο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 στο σημερινό επεισόδιο της Παρασκευή με την οικειοθελή αποχώρηση παίκτη!

Νατάσα

Ο παίκτης αποχωρεί καθώς δεν ήθελε να διαγωνισθεί εναντίον της Νατάσας Καλογρίδη, καθώς όπως είπε θεωρεί, πως η το έχει περισσότερη ανάγκη!

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αίσθηση προκάλεσε ο λόγος της αποχώρησης του, και δημιούργησε ερωτηματικά. Οέσπευσε να ρωτήσει τι εννοεί με αυτό που λέει και ο παίκτης της πράσινης ομάδας εξήγησε πως «Θεωρώ ότι η Νατάσσα έχει μεγαλύτερη ανάγκη να παραμείνει στο παιχνίδι» και πως δεν θέλει να την ανταγωνιστεί.

Όπως αποκάλυψε το είχαν ήδη συζητήσει οι δυο τους, και παρά την άρνηση της να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Τον δρόμο της επιστροφής παίρνει πλέον ο παίκτης των πρασίνων!

Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο αποχώρησε απο το παιχνίδι με την φράση «Είμαστε οι πρώτοι Nomads της Ελλάδας»!

Το spoiler της αποχώρησης είχει κάνει η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια όπως είπε δέχτηκε στο κινητό της τηλέφωνο ένα sms από άνθρωπο που βρίσκεται στις Φιλιππίνες το οποίο αναφέρεται σε οικειοθελή αποχώρηση παίκτη από το Nomads.

«Σήμερα θα δούμε, ότι ένας παίκτης δεν αντέχει άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το αγώνισμα. Δεν μπορώ να καταλάβω εάν έχει γίνει κάτι. Πάντως κάποιος δεν αντέχει. Υπάρχει μεγάλη ανατροπή. Και για να το διαβάζω από τον άνθρωπο που μου το έστειλε, δεν αντέχει και δεν θα είναι», τόνισε η παρουσιάστρια χωρίς όμως να αναφερθεί ή να φωτογραφίσει το πρόσωπο που θέλει να αποχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Nomads spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς