Κρήτη: ​Στην εισαγγελέα η 26χρονη οροθετική τοξικομανής

 
Κρήτη: ​Στην εισαγγελέα η 26χρονη οροθετική τοξικομανής

Πηγή Φωτογραφίας: cretalive, cretapost

Ενημερώθηκε: 12/11/17 - 16:05

Κρήτη: ​Στην εισαγγελέα η 26χρονη οροθετική τοξικομανής, η οποία λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση της με περιοριστικούς όρους για την κατηγορία της ληστείας, σκότωσε με μια μαχαιριά στην καρδιά τον 35χρονο Αλβανό γείτονα της, πατέρα δύο παιδιών, 7 ετών και 15 μηνών.

Στη διάρκεια της απολογίας της, φέρεται να δήλωσε λακωνικά «Συγγνώμη, δεν το ήθελα, δεν είμαι δολοφόνος» και κατόπιν οδηγήθηκε στη φυλακή.

Δριμύ είναι το "κατηγορώ" της συζύγου του θύματος, η οποία έχασε τον άνθρωπο της ξαφνικά και έμεινε πίσω μόνη με δύο παιδιά. Σύμφωνα με το Cretalive.gr, η χήρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της μπροστά στα μάτια της, «γιατί την αφήσατε ελεύθερη; Για να σκοτώσει τον άνδρα μου;» έλεγε ξανά και ξανά απαρηγόρητη.

n

Σύμφωνα με μαρτυρίες η Αστυνομία έκανε συχνά «επισκέψεις» στην γειτονιά, εξαιτίας των επεισοδίων που προκαλούσε η 26χρονη τοξικομανής, η οποία κυκλοφορούσε με δύο μαχαίρια. Oι μαρτυρίες που έχουν φθάσει στην Αστυνομία για το θύμα, μιλούν για έναν υποδειγματικό άνθρωπο, που δούλευε σκληρά για να μεγαλώσει τα παιδιά του και δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανένα.

Τη μοιραία νύχτα της Παρασκευής η 26χρονη δημιούργησε για πολλοστή φορά φασαρία, υπό την επίρροια ουσιών και ο άτυχος πατέρας της έκανε μία παρατήρηση, με αποτέλεσμα η τοξινομανής νεαρή να τον «καρφώσει» απευθείας στην καρδιά, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

c

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η 26χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη με όρους με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας για την κατηγορία της ληστείας σε βάρος ενός Ηρακλειώτη, τον οποίο είχε «αλιεύσει» για ερωτική συνεύρεση μέσω αγγελίας. Σε βάρος της υπήρχε και καταδικαστική απόφαση κάθειρξης 10 ετών και πάλι για ληστεία.

Τελικά και παρά τον προβληματισμό που υπήρξε, αποφασίστηκε να της δοθεί μια τελευταία ευκαιρία και να παρακολουθήσει πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ.

Σήμερα, λίγες ώρες μετά το αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα στον 35χρονο Βαλντόν Λόκα και την 26χρονη γυναίκα, η σύζυγος του Λόκα συντετριμμένη αναχωρεί για την πατρίδα τους την Αλβανία μαζί με τη σορό του άνδρα της για την κηδεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: 26χρονη μαχαίρωσε δι' ασήμαντον αφορμή τον 36χρονο γείτονά της!!!