«Μπουτίκ» ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη

 
«Μπουτίκ» ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη

Ενημερώθηκε: 15/11/17 - 12:11

Τέλος στην παράνομη δραστηριότητα ενός νεαρού Έλληνα στην Αλεξανδρούπολη έδωσαν οι αστυνομικοί της Διώξης Ναρκωτικών. Με συντονισμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί της Διώξης πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του μαζί με σκύλο ανιχνευτή. Εκεί εντοπίστηκαν ναρκωτικά για κάθε γούστο μαζί με μετρητά και άλλα σύνεργα.

σπίτι

Κατά την έρευνα που ακολούθησε τις πληροφορίες των αστυνομικών, το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε διαδοχικά στο του 31χρονου διάφορες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν τρία κιλά και 498 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 6,3 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης MDMA (το γνωστό Ecstasy), ένα ναρκωτικό χάπι και 22 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό.

Στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν ακόμη δυο τρίφτες, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, μια συσκευή γεμίσματος τσιγάρων και στην κατοχή του δράστη ένα κινητό, 145 ευρώ και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.