Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Δείτε εδώ ποιον τύπο εισιτηρίου χρειάζεστε!

 
Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Δείτε εδώ ποιον τύπο εισιτηρίου χρειάζεστε!

Ενημερώθηκε: 17/11/17 - 22:17

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Ανάλογα με τον τρόπο και την συχνότητα που χρησιμοποιεί ο επιβάτης τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πλέον το χάρτινο εισιτήριο που ξέραμε δεν πωλείται και οι επιβάτες θα πρέπει να προμηθευτούν με έναν από τους τρεις τύπους του «ηλεκτρονικού εισιτηρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 8 προβλήματα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο - Τι καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Η προσωποποιημένη ATH.ENA CARD είναι αυτό που χρειάζεσαι αν χρησιμοποιείς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθημερινά ή πολύ συχνά. Αν είσαι δικαιούχος μειωμένου κομίστρου ή δωρεάν μετακίνησης (πληρώνεις μισό εισιτήριο ή μετακινείσαι δωρεάν), και αν δεν χρησιμοποιείς τις συγκοινωνίες πολύ συχνά αλλά θέλεις να έχεις τη δυνατότητα να αντικαταστήσεις το εισιτήριό σου σε περίπτωση που χαθεί.

Η ανώνυμη ATH.ENA CARD είναι αυτό που χρειάζεσαι αν χρησιμοποιείς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λιγότερο συχνά (π.χ. μία-δύο φορές τη βδομάδα ή το μήνα) και αν δεν θέλεις να δώσεις τα στοιχεία σου για να αποκτήσεις προσωποποιημένη ATH.ENA CARD.

​Το «πολλαπλό εισιτήριο» ATH.ENA TICKETείναι αυτό που χρειάζεσαι αν χρησιμοποιείς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σπάνια και ευκαιριακά ή αν είσαι επισκέπτης στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Παραμένει το χάος στους σταθμούς