Nomads: Ποιοι είναι οι 4 μονομάχοι και ποιοι πήραν ασυλία

 
Nomads: Ποιοι μπαίνουν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού

Ενημερώθηκε: 28/11/17 - 23:56

Nomads: Σήμερα(28/11) παρακολουθήσαμε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Αποστολία Ζώη

Κωνσταντίνος Οροκλός

Νίκος Αναδιώτης

Στο χθεσινό επεισόδιο και το πρώτο αγώνισμα νικήτρια αναδείχθηκε η , ενώ αυτός που ηττήθηκε και βγήκε ως πρώτος προτεινόμενος για αποχώρηση ήταν ο . Εν συνεχεία οι δυο ομάδες ψήφισαν τον δεύτερο υποψήφιο που είναι ο .

Αναλυτικά οι μονομάχοι:

Στον πρώτο γύρο κέρδισαν οι Γιώργος Μαυρίδης, Γιώργος Κατσινόπουλος, Βασιλική Μιλλούση και Χριστίνα Κολέτσα.

Στον πρώτο γύρο έχασαν οι Δήμητρα Φραντζή, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Λευτέρης Παρασκευάς και Μιχάλης Ζαμπίδης.

Στους ημιτελικούς των ηττημένων οι Δήμητρα Φραντζή και Λευτέρης Παρασκευάς κέρδισαν τους Δημήτρη Αλεξάνδρου και Μιχάλη Ζαμπίδη.

Στον τελικό των ηττημένων, νίκησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ως εκ τούτου ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ο τρίτος υποψήφιος μονομάχος.

Στους ημιτελικούς του γκρουπ των νικητών η Βασιλική Μιλλούσηκαι ο Γιώργος Μαυρίδης κέρδισαν Χριστίνα Κολέτσα και Γιώργο Κατσινόπουλο αντίστοιχα.

Τελικά την δεύτερη ασυλία έλαβε ο Γιώργος Μαυρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛA  ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS

Η ψηφοφορία 

Τέταρτος υποψήφιος μονομάχος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με έξι ψήφους (Φραντζή, Μιλλούση, Κατσινόπουλος, Μαυρίδης, Αναδιώτης, Ζαμπίδης), ενώ πέντε ψήφους έλαβε ο Γιώργος Κατσινόπουλος (Παρασκευάς, Κολέτσα, Αλεξάνδρου, Ζώη, Οροκλός).

Αυτό σημαίνει ότι στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μπαίνουν οι Κωνσταντίνος Οροκλός, Νίκος Αναδιώτης, Μιχάλης Ζαμπίδης και Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Οι δύο παίκτες που θα λάβουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσουν στο αγώνισμα της Πέμπτης για την παραμονή στο Nomads.