Πλειστηριασμοί: Χάνει το σπίτι της για 10.000 ευρώ η κόρη της Άντζελας Δημητρίου

 
Σε δύσκολη θέση η Όλγα Κιουρτσάκη: Χάνει σε πλειστηριασμό το σπίτι της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 03/12/17 - 16:52

Θύμα των πλειστηριασμών φαίνεται να είναι και η κόρη της Λαίδης του ελληνικού τραγουδιού, Όλγα Κιουρτσάκη.

Η νιόπαντρη κοπέλα που πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Φώτη Λόση βρίσκεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ σε άσχημη κατάσταση, καθώς κινδυνεύει να χάσει από τα χέρια της το σπίτι της στην Ηλιούπολη για χρέος 12.000 ευρώ.Πρόκειται για διώροφη μεζονέτα στην οποία έμενε παλιότερα η Άντζελα Δημητρίου και εν συνεχεία το μεταβίβασε στην κόρη της.

Πάντρεψε την μοναχοκόρη της η Άντζελα Δημητρίου (ΦΩΤΟ)

Στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού, παρουσιάστηκε το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για το θέμα, στο οποίο αναφέρθηκε πως πρόκειται όντως για το σπίτι που έμενε η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού και το οποίο έχει μεταβιβάσει στην κόρη της, ενώ πρόκειται για χρέη αρκετά παλαιά.

«Η Άντζελα Δημητρίου είχε πάρει ένα δάνειο από μια τράπεζα, το οποίο δεν είχε αποπληρώσει. Είχε μείνει ένα πολύ μικρό ποσό ως χρέος. Από το 2008 μέχρι το 2017, το σπίτι αυτό έχει βγει σε πλειστηριασμό γύρω στις 7 με 8 φορές από ότι θυμάμαι…», αποκάλυψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πέτρος Κουσουλός.

Το συγκεκριμένο σπίτι, όπως επεσήμανε ο ίδιος, έχει υποθηκευτεί τρεις φορές από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ έχει κατασχεθεί λόγω οφειλής ύψους 3.800 ευρώ που είχε η Άντζελα Δημητρίου στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, αλλά παραλίγο να κατασχεθεί και το 2004, εξαιτίας οφειλής της τραγουδίστριας ύψους 8.300 ευρώ σε οίκο υψηλής ραπτικής.

Δείτε το βίντεο: